mrsmiki_94
Fanka BB :)
przekonalas mnie, nie jadęok, jeżeli chcesz żeby Cię odwodzić to zamiast płacić za kłucie, kup sobie za zaoszczędzone coś co sprawi Ci przyjemność ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przekonalas mnie, nie jadęok, jeżeli chcesz żeby Cię odwodzić to zamiast płacić za kłucie, kup sobie za zaoszczędzone coś co sprawi Ci przyjemność ❤
Mnie kilka razy zakuło z prawej strony. Po wizycie wiem, że owulacja była z prawego więc przypuszczam, że dlatego ta prawa strona.Hej dziewczyny czy Wy też czujecie takie napięcie tam na dole. Taki jeszcze nie ból ale ucisk jakby. Mnie tak ciśnie od południa z prawej storny i w sumie nie wiem czy normalne a jak normalne to jak temu zaradzić w naturalny sposób? Czy to ma tak ciągnąć na boki i tyle XD
Dobry pomysł nastepnym razem go wykorzystamok, jeżeli chcesz żeby Cię odwodzić to zamiast płacić za kłucie, kup sobie za zaoszczędzone coś co sprawi Ci przyjemność ❤
Też jestem nauczycielem w podstawówce. Uczę matematyki i informatyki. A Ty? Czy idziesz na L4 od razu, czy później ? Ja jeszcze nie wiem.Po przełożonej ze środy na dzisiaj wizycie nareszcie doczekałam się i pierwszy raz zobaczyłam moją istotkę Wiek zgadza z datą ostatniej miesiączki, serduszko bije Termin porodu 14 październik w dzień nauczyciela a że jestem nauczycielem to miła niespodzianka To się nazywa szczęście
Też jestem nauczycielem w podstawówce. Uczę matematyki i informatyki. A Ty? Czy idziesz na L4 od razu, czy później ? Ja jeszcze nie wiem.
uczucie napięcia, twardnienia czasem.Hej dziewczyny czy Wy też czujecie takie napięcie tam na dole. Taki jeszcze nie ból ale ucisk jakby. Mnie tak ciśnie od południa z prawej storny i w sumie nie wiem czy normalne a jak normalne to jak temu zaradzić w naturalny sposób? Czy to ma tak ciągnąć na boki i tyle XD
Z tego co pamiętam to w ciąży ciągle coś kluje i ciągnie najważniejsze żeby cię nie bolało. Potem jak się macica rozciąga też może być nieprzyjemnie. Ogólnie każda z nas będzie miała inaczej ale rękę na pulsie trzeba trzymać i na wizycie zapytać ginka.Hej dziewczyny czy Wy też czujecie takie napięcie tam na dole. Taki jeszcze nie ból ale ucisk jakby. Mnie tak ciśnie od południa z prawej storny i w sumie nie wiem czy normalne a jak normalne to jak temu zaradzić w naturalny sposób? Czy to ma tak ciągnąć na boki i tyle XD