HelloKatie
Fanka BB :)
Hej a jak właściwie działają te opaski sea band? Warto to kupić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę, mnie nie ma dzień to już ktoś za mnie musi być na grupie ...kolejny kamyczek do słoiczka z napisem "czarne myśli "U mnie w pracy poza 1 koleżanką nikt nie wie. Ba! Nawet nikt się nie spodziewa, bo w końcu mam 12 latkę w domu i zaraz 35 lat na karku to w pieluchy bawić się nie będę (nie raz to w rozmowie wyszło z ich strony a ja spokojnie milczałam). Niestety ludzie podchodzą bardzo stereotypowo. Jak ciąża będzie się rozwijać prawidłowo to od kwietnia chcę iść na l4. Powiem tak ze 2 tyg. wcześniej, żeby kierowniczka miała czas na rozdysponowanie obowiązków. Praca biurowa ale stres jest, jak w każdej pracy a ja szybko się denerwuje.
Kurcze, tak czytam ze chodzicie w 6tyg i sie zastanawiam czy ja nie wypaliłam ze swoją wizytą jak filip z konopii umowilam sie na ten wtorek na wizyte potwierdzająca, jednak to będzie dopiero wg apki 5+4 nie za wcześnie? W sumie bardziej mi zależy na rozmowie i spisie badań jakie powinnam zrobić do kolejnej wizyty, krew, witaminy itd więc i tak pojde ale mam nadzieje ze to nie za wcześnie. Byla któraś z Was tak wcześnie?Że tyle wytrzymałas☺ ja mam wizytę na 4.03 i to będzie 6+4 mam nadzieję że zobaczę już maleńkie serduszko
daj znać czy coś więcej wiadomo.Niestety, ledwo co się przywitałam, przychodź mi się żegnać. W nocy dostałam krwawienia i jestem obecnie na IP. Sprawa raczej jasna, także Wam życzę dużo dobrego.
Ja byłam wcześnie. W zasadzie wyszło to 11 dni po pierwszym teście pozytywnym - duszku, ale tylko tydzień po terminie miesiączki i nie widział nic trochę mnie nastraszył jak to lekarz ze diagnoza ciąża w nieznanym miejscu lub biochemiczna i potem się bałam, ale dziewczyny ostrzegały ze nic nie będzie widać, skoro miałam w dniu spodziewanego okresu betę 130, a poszłam 6 dni później.Kurcze, tak czytam ze chodzicie w 6tyg i sie zastanawiam czy ja nie wypaliłam ze swoją wizytą jak filip z konopii umowilam sie na ten wtorek na wizyte potwierdzająca, jednak to będzie dopiero wg apki 5+4 nie za wcześnie? W sumie bardziej mi zależy na rozmowie i spisie badań jakie powinnam zrobić do kolejnej wizyty, krew, witaminy itd więc i tak pojde ale mam nadzieje ze to nie za wcześnie. Byla któraś z Was tak wcześnie?
Wiesz, dobrze ze to mowisz więc sie nie nastawiam wogole teraz ze bedzie cokolwiek widac Nawet jak nic nie znajdzie, bede spokojna najwazniejsze żeby porozmawiać, da mi zalecenia, spis badań i umowie sie juz na ten czas, na którym cokolwiek będzie widać na luzie najwazniejsze sa te badania, chcialabym wiedzieć czy mój organizm jeet dobrze przygotowany i czy nie trzeba go wspomócJa byłam wcześnie. W zasadzie wyszło to 11 dni po pierwszym teście pozytywnym - duszku, ale tylko tydzień po terminie miesiączki i nie widział nic trochę mnie nastraszył jak to lekarz ze diagnoza ciąża w nieznanym miejscu lub biochemiczna i potem się bałam, ale dziewczyny ostrzegały ze nic nie będzie widać, skoro miałam w dniu spodziewanego okresu betę 130, a poszłam 6 dni później.
Dał mi kupę zleceń na badania i zalecenia co mam jeść i odpowiedział na moje pytania więc jest to jakis plus
Za tydzień widać było już 4 mm zarodek z serduszkiem
Także 50:50 czy warto iść wcześnie czy nie, z jednej strony można się potem nakręcać jak ja, z drugiej strony badania załatwione i różne wątpliwości rozwiane
Coś będzie widać ale nie nastawiaj się na serce. No i ważna wizyta bo przecież wyklucza pozamaciczna.Kurcze, tak czytam ze chodzicie w 6tyg i sie zastanawiam czy ja nie wypaliłam ze swoją wizytą jak filip z konopii umowilam sie na ten wtorek na wizyte potwierdzająca, jednak to będzie dopiero wg apki 5+4 nie za wcześnie? W sumie bardziej mi zależy na rozmowie i spisie badań jakie powinnam zrobić do kolejnej wizyty, krew, witaminy itd więc i tak pojde ale mam nadzieje ze to nie za wcześnie. Byla któraś z Was tak wcześnie?
A na serce to juz wogole nie nastawiam jeszcze, dluga droga ja sie zastanawialam tylko czy mnie nie przegoni ze tak wcześnie sie pojawiłam ale jesli jest możliwość choc sprawdzenia czy nie jest pozamaciczna itd to mi wystarczy na poczatek toCoś będzie widać ale nie nastawiaj się na serce. No i ważna wizyta bo przecież wyklucza pozamaciczna.