HelloKatie
Fanka BB :)
Hej a jak właściwie działają te opaski sea band? Warto to kupić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroszczę, mnie nie ma dzień to już ktoś za mnie musi być na grupieU mnie w pracy poza 1 koleżanką nikt nie wie. Ba! Nawet nikt się nie spodziewa, bo w końcu mam 12 latkę w domu i zaraz 35 lat na karku to w pieluchy bawić się nie będę (nie raz to w rozmowie wyszło z ich strony a ja spokojnie milczałam). Niestety ludzie podchodzą bardzo stereotypowo. Jak ciąża będzie się rozwijać prawidłowo to od kwietnia chcę iść na l4. Powiem tak ze 2 tyg. wcześniej, żeby kierowniczka miała czas na rozdysponowanie obowiązków. Praca biurowa ale stres jest, jak w każdej pracy a ja szybko się denerwuje.
Kurcze, tak czytam ze chodzicie w 6tyg i sie zastanawiam czy ja nie wypaliłam ze swoją wizytą jak filip z konopiiŻe tyle wytrzymałas☺ ja mam wizytę na 4.03 i to będzie 6+4 mam nadzieję że zobaczę już maleńkie serduszko![]()
daj znać czy coś więcej wiadomo.Niestety, ledwo co się przywitałam, przychodź mi się żegnać. W nocy dostałam krwawienia i jestem obecnie na IP. Sprawa raczej jasna, także Wam życzę dużo dobrego.
Ja byłam wcześnie. W zasadzie wyszło to 11 dni po pierwszym teście pozytywnym - duszku, ale tylko tydzień po terminie miesiączki i nie widział nicKurcze, tak czytam ze chodzicie w 6tyg i sie zastanawiam czy ja nie wypaliłam ze swoją wizytą jak filip z konopiiumowilam sie na ten wtorek na wizyte potwierdzająca, jednak to będzie dopiero wg apki 5+4
nie za wcześnie? W sumie bardziej mi zależy na rozmowie i spisie badań jakie powinnam zrobić do kolejnej wizyty, krew, witaminy itd więc i tak pojde ale mam nadzieje ze to nie za wcześnie. Byla któraś z Was tak wcześnie?
Wiesz, dobrze ze to mowisz więc sie nie nastawiam wogole teraz ze bedzie cokolwiek widacJa byłam wcześnie. W zasadzie wyszło to 11 dni po pierwszym teście pozytywnym - duszku, ale tylko tydzień po terminie miesiączki i nie widział nictrochę mnie nastraszył jak to lekarz ze diagnoza ciąża w nieznanym miejscu lub biochemiczna i potem się bałam, ale dziewczyny ostrzegały ze nic nie będzie widać, skoro miałam w dniu spodziewanego okresu betę 130, a poszłam 6 dni później.
Dał mi kupę zleceń na badania i zalecenia co mam jeść i odpowiedział na moje pytania więc jest to jakis plus
Za tydzień widać było już 4 mm zarodek z serduszkiem
Także 50:50 czy warto iść wcześnie czy nie, z jednej strony można się potem nakręcać jak ja, z drugiej strony badania załatwione i różne wątpliwości rozwiane![]()
Coś będzie widać ale nie nastawiaj się na serce. No i ważna wizyta bo przecież wyklucza pozamaciczna.Kurcze, tak czytam ze chodzicie w 6tyg i sie zastanawiam czy ja nie wypaliłam ze swoją wizytą jak filip z konopiiumowilam sie na ten wtorek na wizyte potwierdzająca, jednak to będzie dopiero wg apki 5+4
nie za wcześnie? W sumie bardziej mi zależy na rozmowie i spisie badań jakie powinnam zrobić do kolejnej wizyty, krew, witaminy itd więc i tak pojde ale mam nadzieje ze to nie za wcześnie. Byla któraś z Was tak wcześnie?
A na serce to juz wogole nie nastawiam jeszcze, dluga drogaCoś będzie widać ale nie nastawiaj się na serce. No i ważna wizyta bo przecież wyklucza pozamaciczna.