reklama
A my z moda już ogarnelysmy rejony i zaraz na zakupy, bo przecież coś jeść trzeba choć za bardzo nie mam apetytu. Mąż w pracy więc jesteśmy same na placu boju.
Dziewczyny ja w pracy jeszcze nikomu nic nie powiedzialam, tak sobie myślę że może poczekac do pierwszej wizyty... Sama nie wiem... A Wy macie już załatwione te sprawy w pracy?
Dziewczyny ja w pracy jeszcze nikomu nic nie powiedzialam, tak sobie myślę że może poczekac do pierwszej wizyty... Sama nie wiem... A Wy macie już załatwione te sprawy w pracy?
A u mojej córki dziś goraczka w nocy, więc pół nocy na czuja. Wcześniej na dwa dni mnie zmiotło, został tylko kaszel i katar. Trzymajcie kciuki, żeby u córki nie rozwinęło się nic , bo nie będę miała jej w poniedziałek z kim zostawić i wizytę będę musiała przełożyć. I tak już późno jestem umówiona, bo będzie to 8 tydzień
Że tyle wytrzymałas☺ ja mam wizytę na 4.03 i to będzie 6+4 mam nadzieję że zobaczę już maleńkie serduszkoA u mojej córki dziś goraczka w nocy, więc pół nocy na czuja. Wcześniej na dwa dni mnie zmiotło, został tylko kaszel i katar. Trzymajcie kciuki, żeby u córki nie rozwinęło się nic , bo nie będę miała jej w poniedziałek z kim zostawić i wizytę będę musiała przełożyć. I tak już późno jestem umówiona, bo będzie to 8 tydzień
Celowo się tak umówiłam, żeby nie nakręcac się jak nic wcześniej nie zobaczę, ale gdy widzę u Was, że serduszka pojawiają się na wcześniejszym etapie to żal mi tylek ściska, że tak sobie wymyśliłamŻe tyle wytrzymałas☺ ja mam wizytę na 4.03 i to będzie 6+4 mam nadzieję że zobaczę już maleńkie serduszko
Magdalenams
Fanka BB :)
Ja pod każdym postem mam opcje cytat i jak sobie kliknę to się dodaje do listy. Tyle że ja używam przeglądarki.Kurde, czy ktoś wie, jak można zacytować kilka odpowiedzi naraz? Jak nie to, będę odpowiadała edytując swój post, bo bardzo dużo piszecie
Odpowiem póki co hurtowo
- boli mnie w dole brzucha. Od jakiegoś tygodnia tak, jakbym miała dostać miesiączkę - dlatego też od niechcenia poszłam wczoraj po test do Rossmana spodziewałam się, że raczej się spóźnia
- Kasiek88, ja w poprzedniej ciąży dużo chorowałam w 1 trymestrze i szybko powiedziałam w pracy o ciąży. Ale z drugiej storny, wyrzucić Cię z pracy nie mogą, jest pandemia, chorujesz, idziesz na L4 - nie martw się tym aż tak bardzo
- sajfik, ja bym poszła do okulisty i zapytała. Noszę okulary i pamiętam, że w ciąży zmieniła mi się wada, a po karmieniu piersią to już koniecznie musiałam wymienić szkła zupełnie się wada zmieniła.
- jaxtoxia - jeżeli pozwolisz, będę pisała do Ciebie czasami na priv w związku z Twoją pracą. Z nieba mi tutaj spadasz
HelloKatie
Ja też mam dzisiaj słaby dzień. Ogólnie czuje się wymęczona, boli mnie z prawej strony podbrzusze, w nocy co chwila wstawałam bo niedobrze, piersi bolą, wszystko mi dzisiaj śmierdzi rybą trochę mnie zmartwiłyście tą pogorszającą się wadą wzroku, ja też mam okulary, co prawda tylko do prowadzenia auta ale jak ich nie mam to znaków nie rozpoznaję a i tak już ze mnie słaby kierowca
Ja mam plany na weekend przedziadować i przenarzekać bo naprawdę czuje się dzisiaj jak przy jakiejś grypie.
Ja mam plany na weekend przedziadować i przenarzekać bo naprawdę czuje się dzisiaj jak przy jakiejś grypie.
em_gie
U mnie w pracy poza 1 koleżanką nikt nie wie. Ba! Nawet nikt się nie spodziewa, bo w końcu mam 12 latkę w domu i zaraz 35 lat na karku to w pieluchy bawić się nie będę (nie raz to w rozmowie wyszło z ich strony a ja spokojnie milczałam). Niestety ludzie podchodzą bardzo stereotypowo. Jak ciąża będzie się rozwijać prawidłowo to od kwietnia chcę iść na l4. Powiem tak ze 2 tyg. wcześniej, żeby kierowniczka miała czas na rozdysponowanie obowiązków. Praca biurowa ale stres jest, jak w każdej pracy a ja szybko się denerwuje.A my z moda już ogarnelysmy rejony i zaraz na zakupy, bo przecież coś jeść trzeba choć za bardzo nie mam apetytu. Mąż w pracy więc jesteśmy same na placu boju.
reklama
Kasiek88
Miałam w 1 ciąży straszne mdłości od początku ciąży do samego końca. Wymioty po 20-30 razy na dzien. Dobry dzień to były same mdłości i max 10 wymiotów. Wyjąć z domu nie mogłam, bo postoje na blee. Ciąża cały czas rozwijała się dobrze. Córka jest zdrowa.Dziewczyny, testowalyscie te opaski na mdlosci? Ja już ja zamówiłam ale chce mieć nadzieję że to pomoże. Mnie trzymają cały dzień i w nocy też wstaje od 3 dni jest dramat, jestem już wymęczona a dziś od rana znowu. Nie wiem czy to jest normalne. Mięta i imbir nie pomógł, nic nie pomaga (
W 2 ciąży było lżej bo do połowy ciąży a nie cała i tych wymiotów połowę mniej. Choć mdłości też miałam spore. Syn też zdrowy.
W ciążach nie tyłam przez te wymioty wcale. Urodziłam córkę to waga byla niższa niż przed ciążą. Teraz modlę się o brak wymiotów. Mdłości jakoś zniosę.