reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

daj mi ten luz 😂 błagam 😂
Jak to ktoś kiedyś powiedział "miej wyje**ne a będzie Ci dane" 😁 im mnie bedziesz teraz się przejmować tym lepiej dla ciebie a zwłaszcza dla dziecka.

Ja dziś rozpoczęłam 7 tydzień ze wszystkim możliwymi objawami. Poranne mdlosci coś czuję że zostaną ze mną przez cały dzień a mój organizm od wczoraj nie akceptuje nawet wody. Jutro idę na warsztaty gotowania więc może być ciekawie... 😂
7 tydzień to jak to sie wogole liczy? 6+1 to już 7?

reklama
Ja dziś rozpoczęłam 7 tydzień ze wszystkim możliwymi objawami. Poranne mdlosci coś czuję że zostaną ze mną przez cały dzień a mój organizm od wczoraj nie akceptuje nawet wody. Jutro idę na warsztaty gotowania więc może być ciekawie... 😂
;) weź sobie wiaderko
Ja zbieram siły by poodkurzać..ale przeżyłam jak syn I Em jedli parówki to mam nadzieję

Gratuluje Wam bijących serduszek❤❤❤
Ja też jestem dość spanikowana, bo dziś u mnie dokładnie 4+2, wiem że bardzo wcześnie, ale po ostatnim pustym jaju poprostu nie umiem byc spokojna w tym temacie😔 test o czułości 10 zrobiony dwa dni przed terminem byl bardzo blady, dzis dwa dni po terminie zrobilam o czułości 20 i nadal mega bladzioch a spodziewałam się mocniejszej krechy. Bety nie mam kiedy zrobic bo codziennie pracuje od 7.30 do 15. Może ma która test robiony dwa dni po terminie to chociaż na chwilę sie uspokoję. To zdjęcie dzisiejszego testu.
Mi w pierwszej ciąży takie bladziochy wychodziły, i wszystko było ok. Teraz miałam bardzo widoczną( robiłam w dniu spodziewanej miesiączki).

odnośnie płatków, ja znałazłam takie bez cukru o mamo jaki sztos, oczywiście jak pierwszy jak je jadłam to wyczuwa się różnice, mają delikatny i naturalny smak, jakby czegoś brakowało, no tak cukru!
ale teraz dodaje tam jakiś owoc, masło orzechowe i pychota
to te: Link do: Bio Kulki Gryczano-Orkiszowe z Kakao
W Rossmanie jest sporo płatków z dpbrym składem, ja odkąd mam młodego, to nie kupuje tych z cukrem. Czasami dodajemy trochę miodu.

Jak to ktoś kiedyś powiedział "miej wyje**ne a będzie Ci dane" 😁 im mnie bedziesz teraz się przejmować tym lepiej dla ciebie a zwłaszcza dla dziecka.

7 tydzień to jak to sie wogole liczy? 6+1 to już 7?
Mi apka ( preglive) pokazuje tak. Dla lekarzy liczą się skończone tygodnie.

Załączniki

• IMG_20220218_124012.jpg
    IMG_20220218_124012.jpg
    83 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry