reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Moja droga do 2 marca to Ty bedziesz miała z 200 stron do nadrobienia 😁
Nic na to nie poradzimy, że czasami jesteśmy panikary i stres bierze nad nami góre. Ja jak bym miała brać do siebie wszystko co wyczytam w intetnecie to bym wierzyła, że moja ciąża za słaba bo brak objawów, bo czytam że im więcej rzygam tym lepiej, cycki przestały boleć czyli poronienie zatrzymane a i jeszcze pobolewa lewy jajnik to pewnie pozamaciczna w lewym jajowodzie. Po prostu trzeba na patrzeć z przymrużeniem oka.
daj mi ten luz 😂 błagam 😂

reklama
Gratuluje Wam bijących serduszek❤❤❤
Ja też jestem dość spanikowana, bo dziś u mnie dokładnie 4+2, wiem że bardzo wcześnie, ale po ostatnim pustym jaju poprostu nie umiem byc spokojna w tym temacie😔 test o czułości 10 zrobiony dwa dni przed terminem byl bardzo blady, dzis dwa dni po terminie zrobilam o czułości 20 i nadal mega bladzioch a spodziewałam się mocniejszej krechy. Bety nie mam kiedy zrobic bo codziennie pracuje od 7.30 do 15. Może ma która test robiony dwa dni po terminie to chociaż na chwilę sie uspokoję. To zdjęcie dzisiejszego testu.
coś Ci pokaże. Robiłam kilka testów (różne firmy) ten co pokazujesz na zdjęciu moim zdaniem jest o kant tylka jeśli chodzi o producenta. Spróbuj check&go z rosmana np.

Załączniki

• IMG_5746.jpg
    IMG_5746.jpg
    252,4 KB · Wyświetleń: 63
A pro po stresu, macie jakieś sposoby na ten stres? Ja rano zawsze jak sie budzę to budze sie z poczuciem stresu. Troche mi niedobrze, ręce mi sie pocą i takie mam uczucie jakbym miała iść na jakiś egzamin na który wogóle nie jestem przygotowana 😅 Tak do południa mija, czasem wcześniej schodzi ze mnie.
Muszę zaznaczyć że ze względu na jakieś swoje życiowe wyboje kiedyś miałam stany lękowe i depresje. WIęc u mnie lęki i emocje szybko zmieniają mój stan. Pracuje nad sobą od lat, wprawdzie jestem spokojnie nastawiona do tej ciąży jednak rano - budze się z lękiem. 🧐 Nie wiem, jakieś herbatki? może wdrożę słuchanie muzyki relaksacyjnej po przebudzeniu?😄 pomysłów coraz mniej
Ja czasem pije melise ale mam bardzo stresujący czas bo mam sąsiada, który mnie podpierdala gdzie chce, mamy sprawę w sądzie. Także miło nie jest.

Słuchaj mi w poprzedniej ciąży lekarz powiedział w 7 tc że się dziecko nie rozwija i żeby się przygotować na najgorsze a tydzień później u innego lekarza wszystko było w porządku. To był najdłuższy tydzień mojego życia.
Gratuluje Wam bijących serduszek❤❤❤
Ja też jestem dość spanikowana, bo dziś u mnie dokładnie 4+2, wiem że bardzo wcześnie, ale po ostatnim pustym jaju poprostu nie umiem byc spokojna w tym temacie😔 test o czułości 10 zrobiony dwa dni przed terminem byl bardzo blady, dzis dwa dni po terminie zrobilam o czułości 20 i nadal mega bladzioch a spodziewałam się mocniejszej krechy. Bety nie mam kiedy zrobic bo codziennie pracuje od 7.30 do 15. Może ma która test robiony dwa dni po terminie to chociaż na chwilę sie uspokoję. To zdjęcie dzisiejszego testu.

Ja czasem pije melise ale mam bardzo stresujący czas bo mam sąsiada, który mnie podpierdala gdzie chce, mamy sprawę w sądzie. Także miło nie jest.
omamo co za typ!! Współczuję Ci... to jak dzieciątko sie urodzi i bedzie płakać po nocach to sąsiad się rozkręci. Trzymam kciuki żebyście pogonili sąsiada w te pędy! niech zrozumie swoje miejsce :D:D

reklama
Ja dziś rozpoczęłam 7 tydzień ze wszystkim możliwymi objawami. Poranne mdlosci coś czuję że zostaną ze mną przez cały dzień a mój organizm od wczoraj nie akceptuje nawet wody. Jutro idę na warsztaty gotowania więc może być ciekawie... 😂

Do góry