reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja mam 4latka, chodzi do przedszkola, więc to mnie ratuje, ale od 16 do wieczora razem. Jak Tomek wraca z pracy to najpierw ja idę się myć, później chłopaki. Zazwyczaj ja usypiam młodego ( czytanie książek, przytulasy) i jak tylko on zaśnie ok 21 to zaraz ja też się kładę. Może rzeczywiście leki mnie dodatkowo osłabiają🥱 a biorę ich całą masę 🤔

Cześć i czołem 🙂 no powiem Wam, że coraz trudniej ogarnąć już forum i być na bieżąco, trzeba nadrabiać i nadrabiać, moje dzieciaczki chore i ja oczywiście też.
A ja moja trzecia ciąża przebiega identycznie jak pierwsza i druga czyli zero mdłości i wymiotów a wilczy apetyty i musze coś z tym zrobić bo znowu przytyje 20 😁
Udało mi się umówić prywatnie na badania krwi, co oprócz glukozy i tsh warto zbadać?
Dzień dobry :)
Ja cała noc znowu przespałam kręcąc się z boku na bok, pociąć się i śniąc koszmary 😓
Zaraz będę dzwonić do położnej, niech mnie badają bo mnie tu wszystko jak na okres boli, a piersi za to w ogóle nawet wrażliwe nie są 🙀
Ehooo koleżanka z moich stron 😁 to Ty juz masz położną? ja pierwsze spotkanie z moją bede mieć w 16 tc 😑

Cześć i czołem 🙂 no powiem Wam, że coraz trudniej ogarnąć już forum i być na bieżąco, trzeba nadrabiać i nadrabiać, moje dzieciaczki chore i ja oczywiście też.
A ja moja trzecia ciąża przebiega identycznie jak pierwsza i druga czyli zero mdłości i wymiotów a wilczy apetyty i musze coś z tym zrobić bo znowu przytyje 20 😁
Udało mi się umówić prywatnie na badania krwi, co oprócz glukozy i tsh warto zbadać?

Ehooo koleżanka z moich stron 😁 to Ty juz masz położną? ja pierwsze spotkanie z moją bede mieć w 16 tc 😑
siedzę w UK od 2014, i tutaj położna od początku zajmuje się ciąża, także za kilka minut dzwonię, niech mnie rejestrują, badają, wszystko co trzeba żebym mogła trochę wyluzować, bo inaczej do 12tc osiwieje, oszaleje i zamknął mnie w psychiatryku 😂

Podziwiam Was mamusie małych dzieciątek ze dajecie radę ja w pierwszej ciąży i sen na stojąco xD
od 06/12/2018 nie przespałam ani jednej pełnej nocy, wiec już jestem przyzwyczajona do chodzenia w półprzytomna cały dzień 😂
Różnica jest taka ze teraz uważam na to czym się wspomagam, nie mogę energetyka wypić, z ilością kawy przegiąć …. 😂

ja robiłam w ostatniej ciąży i 6 tyg po.
Ja robię z Neoparin,i tam w strzykawce jest trochę powietrza,zgodnie z instrukcją nie trzeba tego upuszczać i ja czasami czuję jak to powietrze wstrzykuję , a wczoraj to nie wiem co to było, jak zrobiłam zastrzyk to pod skórą czułam kulkę, a dzis rano mega siniak. Czy Tobie zawsze te zastrzyki się udawały bez problemów? Ogolnie narazie jest łatwo złapać skórę, ale co jeśli brzuch urośnie, to mnie trochę przeraża 😱

reklama
Ja robię z Neoparin,i tam w strzykawce jest trochę powietrza,zgodnie z instrukcją nie trzeba tego upuszczać i ja czasami czuję jak to powietrze wstrzykuję , a wczoraj to nie wiem co to było, jak zrobiłam zastrzyk to pod skórą czułam kulkę, a dzis rano mega siniak. Czy Tobie zawsze te zastrzyki się udawały bez problemów? Ogolnie narazie jest łatwo złapać skórę, ale co jeśli brzuch urośnie, to mnie trochę przeraża 😱
możesz robić tez w udo.
Kurcze, mi zawsze wyskakiwały siniaki i zawsze strasznie piekło.

Do góry