HelloKatie
Fanka BB :)
Podziwiam Was mamusie małych dzieciątek ze dajecie radę ja w pierwszej ciąży i sen na stojąco xDoj tak. Śpiąca mocno, ale przy dwójce dzieci i pracy w domu nie ma czasu na sen
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam Was mamusie małych dzieciątek ze dajecie radę ja w pierwszej ciąży i sen na stojąco xDoj tak. Śpiąca mocno, ale przy dwójce dzieci i pracy w domu nie ma czasu na sen
w drugim trymestrze przeważnie już jest lepiejNie biorę nic poza mama dha witaminkami ale zastanawiam się czy coś może są jakieś sposoby (poza leżeniem i spaniem) na to zmęczenie bo ja tak długo w pracy nie pociągnę zasypiając nad biurkiem
Ehooo koleżanka z moich stron to Ty juz masz położną? ja pierwsze spotkanie z moją bede mieć w 16 tcDzień dobry
Ja cała noc znowu przespałam kręcąc się z boku na bok, pociąć się i śniąc koszmary
Zaraz będę dzwonić do położnej, niech mnie badają bo mnie tu wszystko jak na okres boli, a piersi za to w ogóle nawet wrażliwe nie są
ja robiłam w ostatniej ciąży i 6 tyg po.Czy któraś robi zastrzyki z heparyny?, mam pytanie
siedzę w UK od 2014, i tutaj położna od początku zajmuje się ciąża, także za kilka minut dzwonię, niech mnie rejestrują, badają, wszystko co trzeba żebym mogła trochę wyluzować, bo inaczej do 12tc osiwieje, oszaleje i zamknął mnie w psychiatrykuCześć i czołem no powiem Wam, że coraz trudniej ogarnąć już forum i być na bieżąco, trzeba nadrabiać i nadrabiać, moje dzieciaczki chore i ja oczywiście też.
A ja moja trzecia ciąża przebiega identycznie jak pierwsza i druga czyli zero mdłości i wymiotów a wilczy apetyty i musze coś z tym zrobić bo znowu przytyje 20
Udało mi się umówić prywatnie na badania krwi, co oprócz glukozy i tsh warto zbadać?
Ehooo koleżanka z moich stron to Ty juz masz położną? ja pierwsze spotkanie z moją bede mieć w 16 tc
od 06/12/2018 nie przespałam ani jednej pełnej nocy, wiec już jestem przyzwyczajona do chodzenia w półprzytomna cały dzieńPodziwiam Was mamusie małych dzieciątek ze dajecie radę ja w pierwszej ciąży i sen na stojąco xD
To dobrze, mam nadzieje że u mnie tak będzie, na razie to jestem jak ten leniwiec z "zwierzogrodu" w pracy xDw drugim trymestrze przeważnie już jest lepiej
Ja robię z Neoparin,i tam w strzykawce jest trochę powietrza,zgodnie z instrukcją nie trzeba tego upuszczać i ja czasami czuję jak to powietrze wstrzykuję , a wczoraj to nie wiem co to było, jak zrobiłam zastrzyk to pod skórą czułam kulkę, a dzis rano mega siniak. Czy Tobie zawsze te zastrzyki się udawały bez problemów? Ogolnie narazie jest łatwo złapać skórę, ale co jeśli brzuch urośnie, to mnie trochę przerażaja robiłam w ostatniej ciąży i 6 tyg po.
możesz robić tez w udo.Ja robię z Neoparin,i tam w strzykawce jest trochę powietrza,zgodnie z instrukcją nie trzeba tego upuszczać i ja czasami czuję jak to powietrze wstrzykuję , a wczoraj to nie wiem co to było, jak zrobiłam zastrzyk to pod skórą czułam kulkę, a dzis rano mega siniak. Czy Tobie zawsze te zastrzyki się udawały bez problemów? Ogolnie narazie jest łatwo złapać skórę, ale co jeśli brzuch urośnie, to mnie trochę przeraża