reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja mam 4latka, chodzi do przedszkola, więc to mnie ratuje, ale od 16 do wieczora razem. Jak Tomek wraca z pracy to najpierw ja idę się myć, później chłopaki. Zazwyczaj ja usypiam młodego ( czytanie książek, przytulasy) i jak tylko on zaśnie ok 21 to zaraz ja też się kładę. Może rzeczywiście leki mnie dodatkowo osłabiają🥱 a biorę ich całą masę 🤔

Cześć i czołem 🙂 no powiem Wam, że coraz trudniej ogarnąć już forum i być na bieżąco, trzeba nadrabiać i nadrabiać, moje dzieciaczki chore i ja oczywiście też.
A ja moja trzecia ciąża przebiega identycznie jak pierwsza i druga czyli zero mdłości i wymiotów a wilczy apetyty i musze coś z tym zrobić bo znowu przytyje 20 😁
Udało mi się umówić prywatnie na badania krwi, co oprócz glukozy i tsh warto zbadać?
Dzień dobry :)
Ja cała noc znowu przespałam kręcąc się z boku na bok, pociąć się i śniąc koszmary 😓
Zaraz będę dzwonić do położnej, niech mnie badają bo mnie tu wszystko jak na okres boli, a piersi za to w ogóle nawet wrażliwe nie są 🙀
Ehooo koleżanka z moich stron 😁 to Ty juz masz położną? ja pierwsze spotkanie z moją bede mieć w 16 tc 😑

Cześć i czołem 🙂 no powiem Wam, że coraz trudniej ogarnąć już forum i być na bieżąco, trzeba nadrabiać i nadrabiać, moje dzieciaczki chore i ja oczywiście też.
A ja moja trzecia ciąża przebiega identycznie jak pierwsza i druga czyli zero mdłości i wymiotów a wilczy apetyty i musze coś z tym zrobić bo znowu przytyje 20 😁
Udało mi się umówić prywatnie na badania krwi, co oprócz glukozy i tsh warto zbadać?

Ehooo koleżanka z moich stron 😁 to Ty juz masz położną? ja pierwsze spotkanie z moją bede mieć w 16 tc 😑
siedzę w UK od 2014, i tutaj położna od początku zajmuje się ciąża, także za kilka minut dzwonię, niech mnie rejestrują, badają, wszystko co trzeba żebym mogła trochę wyluzować, bo inaczej do 12tc osiwieje, oszaleje i zamknął mnie w psychiatryku 😂

Podziwiam Was mamusie małych dzieciątek ze dajecie radę ja w pierwszej ciąży i sen na stojąco xD
od 06/12/2018 nie przespałam ani jednej pełnej nocy, wiec już jestem przyzwyczajona do chodzenia w półprzytomna cały dzień 😂
Różnica jest taka ze teraz uważam na to czym się wspomagam, nie mogę energetyka wypić, z ilością kawy przegiąć …. 😂

ja robiłam w ostatniej ciąży i 6 tyg po.
Ja robię z Neoparin,i tam w strzykawce jest trochę powietrza,zgodnie z instrukcją nie trzeba tego upuszczać i ja czasami czuję jak to powietrze wstrzykuję , a wczoraj to nie wiem co to było, jak zrobiłam zastrzyk to pod skórą czułam kulkę, a dzis rano mega siniak. Czy Tobie zawsze te zastrzyki się udawały bez problemów? Ogolnie narazie jest łatwo złapać skórę, ale co jeśli brzuch urośnie, to mnie trochę przeraża 😱

reklama
Ja robię z Neoparin,i tam w strzykawce jest trochę powietrza,zgodnie z instrukcją nie trzeba tego upuszczać i ja czasami czuję jak to powietrze wstrzykuję , a wczoraj to nie wiem co to było, jak zrobiłam zastrzyk to pod skórą czułam kulkę, a dzis rano mega siniak. Czy Tobie zawsze te zastrzyki się udawały bez problemów? Ogolnie narazie jest łatwo złapać skórę, ale co jeśli brzuch urośnie, to mnie trochę przeraża 😱
możesz robić tez w udo.
Kurcze, mi zawsze wyskakiwały siniaki i zawsze strasznie piekło.

Do góry