reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Mialam wlasnie Was pytać, bo od wczoraj piersi ju mnie tak nie bolą. Owszem jak scisne lekko to pobolewaja ale nie tak jak wczesniej, ze sie rano budzilam z ich bólem. Troche mnie zmartwilo ze "minęły objawy" 🙄 brzuch juz tak nie boli w podbrzuszu. Tylko rano ciągnie troszke.. I tak w glowie myślę, czy panikowac czy to normalne ze moga objawy sie wyciszać 😬
Uff to mnie uspokoiłyście 😏 choć nie tęsknię za bolem piersi to mnie troszke zaniepokoiło ze zanika😅
Jak to jest z tymi aplikacjami, jedna apka mówi mi 4+6, inna 5+0 a jeszcze inna ze "jesteś w 6 tygodniu" 🤣 jakie apki wg Was sa najbardziej prawdomówne?
Ja od wczoraj też bez większych objawów, piersi już mnie kilka dni nie bolą, na początku ciężko było się położyć na Brzuchu, teraz czuję delikatnie sutki, ale tylko przy dotyku. Brzuch też nie boli, i już nie mam takiego kapcia w buzi. Jedyny objaw to spanie, w ciągu dnia muszę zaliczyć drzemkę.
Ja używam Mój kalendarzyk i pokazuje ciążę wg tego co lekarz mi wyliczył. Więc u mnie się sprawdza. Jeszcze mam Preglive ale pokazuje trochę inaczej, choć uzupełniam wszystko jak w kalendarzyku( cykl, on itd.)

reklama
Dziewczyny czy Wy też czujecie takie ekstremalne zmęczenie? To na razie jedyny objaw jaki mam (może poza brakiem apetytu) ja ledwo dojechałam do pracy, w domu o 20 już śpię, mam wrażenie ze ręki podnieść nie umiem ze zmęczenia, masakra. Ledwo dycham jak po maratonie 😬

Dziewczyny czy Wy też czujecie takie ekstremalne zmęczenie? To na razie jedyny objaw jaki mam (może poza brakiem apetytu) ja ledwo dojechałam do pracy, w domu o 20 już śpię, mam wrażenie ze ręki podnieść nie umiem ze zmęczenia, masakra. Ledwo dycham jak po maratonie 😬
oj tak. Śpiąca mocno, ale przy dwójce dzieci i pracy w domu nie ma czasu na sen 😂

tak tak. Ciagle bym spała. Godzina 20 już przysypiam. Ciagle jestem zmęczona. Bierzesz jakieś dodatkowe leki? Bo ja duphaston i luteinę i mówił że to dodatkowo otumania…

Dziewczyny czy Wy też czujecie takie ekstremalne zmęczenie? To na razie jedyny objaw jaki mam (może poza brakiem apetytu) ja ledwo dojechałam do pracy, w domu o 20 już śpię, mam wrażenie ze ręki podnieść nie umiem ze zmęczenia, masakra. Ledwo dycham jak po maratonie [emoji51]
oo tak... ciągle bym spała, ledwo co wieczorem z mężem odcinek serialu obejrze, oczy mi się same zamykają

tak tak. Ciagle bym spała. Godzina 20 już przysypiam. Ciagle jestem zmęczona. Bierzesz jakieś dodatkowe leki? Bo ja duphaston i luteinę i mówił że to dodatkowo otumania…
Nie biorę nic poza mama dha witaminkami ale zastanawiam się czy coś może są jakieś sposoby (poza leżeniem i spaniem) na to zmęczenie bo ja tak długo w pracy nie pociągnę zasypiając nad biurkiem

reklama
A bierzecie jakieś witaminy? Ja sie zastanawiam czy kupic juz doppelherz mama ativ, nie są przereklamowane a w poprzedniej ciąży pomogły mi utrzymać hemoglobinę na wysokim poziomie, bo po femibione spadała mi bardzo.

Do góry