Mialam wlasnie Was pytać, bo od wczoraj piersi ju mnie tak nie bolą. Owszem jak scisne lekko to pobolewaja ale nie tak jak wczesniej, ze sie rano budzilam z ich bólem. Troche mnie zmartwilo ze "minęły objawy" brzuch juz tak nie boli w podbrzuszu. Tylko rano ciągnie troszke.. I tak w glowie myślę, czy panikowac czy to normalne ze moga objawy sie wyciszać
Ja od wczoraj też bez większych objawów, piersi już mnie kilka dni nie bolą, na początku ciężko było się położyć na Brzuchu, teraz czuję delikatnie sutki, ale tylko przy dotyku. Brzuch też nie boli, i już nie mam takiego kapcia w buzi. Jedyny objaw to spanie, w ciągu dnia muszę zaliczyć drzemkę.Uff to mnie uspokoiłyście choć nie tęsknię za bolem piersi to mnie troszke zaniepokoiło ze zanika
Jak to jest z tymi aplikacjami, jedna apka mówi mi 4+6, inna 5+0 a jeszcze inna ze "jesteś w 6 tygodniu" jakie apki wg Was sa najbardziej prawdomówne?
Ja używam Mój kalendarzyk i pokazuje ciążę wg tego co lekarz mi wyliczył. Więc u mnie się sprawdza. Jeszcze mam Preglive ale pokazuje trochę inaczej, choć uzupełniam wszystko jak w kalendarzyku( cykl, on itd.)