reklama
mrsmiki_94
Fanka BB :)
boze czemu przeczytałam to 21:00 .. jutro pędzę do lidla i robię tortillę i krem z pomidorów może? Albo z brokułaMoże zrób sobie tortille? Naleśniki, wsadź jakies gotowane mięsko, moze jakis pyszny pomidorek, gotowany brokuł, albo plasterki mokrej mozarelli, zeby na ciepło sie troszke stopiła z mieskiem i wiadomo, sałatka jakas?
Ja narazie mam proste zachcianki. Mam smaka na kolorowe gotowane, ciepłe warzywa. Mysle tylko o kolorowych jedzeniach na ciepło Właśnie zjadlam gotowany kalafior z masełkiem jutro robię krem z brokuła. Kupilam avocado, na śniadanko planuje avocado, troszke czosnku, pomidorek i plasterki jajeczka pisze o tym i juz w glowie to jem
A na slodkie zachcianki polecam jogurt, truskawka lub malina, banan, migdaly, troszke kakao gorzkiego dla żelaza i miód mąż kupił mi rafaello ktore kocham ale kompletnie mnie odrzuca teraz ale mam na wszelki wypadek przy łóżku
mrsmiki_94
ja bym chciała takie ze skwarkami.. wieki nie jadłamooooo…. Zjadła bym dobrze przyrządzone puree
mrsmiki_94
łódeczki z sosem śmietanowymJa jutro zabieram córkę i chrześnice do parku trampolin.
Ja skakać nie mogę a przy okazji nie lubię więc popatrzę jak dziewczyny szaleją, późnej na pewno wyciągną mnie do maka bo jest po drodze i nie odpuszczą. U nas McDonald's jest od święta więc to mega atrakcja.
Tinulka
Moderator
A może jutro zrobię wyjątek i zjem coś zakazanego takie łódeczki właśniełódeczki z sosem śmietanowym
Sajfik
Krem z pomidorów mowisz? Jezu jaka mi ochote na pomidorową z ryżem zrobiłaśboze czemu przeczytałam to 21:00 .. jutro pędzę do lidla i robię tortillę i krem z pomidorów może? Albo z brokuła
podziel się!!!Hahaha jeśli chodzi o zachcianki... to moje "kwiatki " walentynkowe
Lea2022
Moderator
podeślę Ci przepis, który wszystkim wychodziAle wiesz ta kajzerka w sklepie tak kusi i pachnie... Przyznam się że wstydem że cukiernik i piekarz że mnie marny. Gotować potrafię różności i cuda ale jeśli chodzi o ciasta chleb itp. to jestem totalną porażką
mrsmiki_94
Super temat na noc wybrałyśmy przeczuwam nocne łowy i sny o jedzonku
reklama
ewelen398
Będzie wszystko dobrze, wszystkie trzymamy mocno kciukiDziękuję Wam dziewczyny za słowa pocieszenia Na razie nic się nie dzieje. Jutro jadę do lekarza wszystko sprawdzić. Lekarka wcześniej mówiła żebym czekała na rozwój wydarzeń, ale bez przesady żebym nie wiedziała co się dzieje.