mrsmiki_94
Fanka BB :)
napewno nie! w ogóle tak nie mow..dam znać jutro, czy było czego się bać. Mam nadzieję, że nie będę musiała się z Wami żegnać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
napewno nie! w ogóle tak nie mow..dam znać jutro, czy było czego się bać. Mam nadzieję, że nie będę musiała się z Wami żegnać.
No i jak wizyta?Trzymajcie kciuki siedzę pod gabinetem
Mi wchodzą głównie ziemniakiJeśli chodzi o jedzenie to w lodowce mam łazanki, spaghetti na które przecież miałam taka ochotę a włożyłam sobie kotlet do bułki na obiad od teściowej na kolacje bym chciała płatki .. ale nie chce ciagle jeść takich głupot macie pomysły na jakieś pyszne „cośie”
piateczka.Jeśli chodzi o jedzenie to w lodowce mam łazanki, spaghetti na które przecież miałam taka ochotę a włożyłam sobie kotlet do bułki na obiad od teściowej na kolacje bym chciała płatki .. ale nie chce ciagle jeść takich głupot macie pomysły na jakieś pyszne „cośie”
Może zrób sobie tortille? Naleśniki, wsadź jakies gotowane mięsko, moze jakis pyszny pomidorek, gotowany brokuł, albo plasterki mokrej mozarelli, zeby na ciepło sie troszke stopiła z mieskiem i wiadomo, sałatka jakas?Jeśli chodzi o jedzenie to w lodowce mam łazanki, spaghetti na które przecież miałam taka ochotę a włożyłam sobie kotlet do bułki na obiad od teściowej na kolacje bym chciała płatki .. ale nie chce ciagle jeść takich głupot macie pomysły na jakieś pyszne „cośie”
Do południa biszkopty, od południa ziemniaki. Żelki o każdej porzepiateczka.
Najchętniej żyłabym na kwaśnych zelkach i herbatnikach popijając to herbata z miodem
ooooo…. Zjadła bym dobrze przyrządzone pureeDo południa biszkopty, od południa ziemniaki. Żelki o każdej porze