reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Kończy? 😂 😂 😂 Przy rekordowych liczbach nowych zachorowań ciężko mówić o końcu pandemi... To że rządzący tak se wymyślili, to nie znaczy że ja się będę stosować do braku obostrzeń. To jeszcze szybko nie zniknie i też będę robić wszystko żeby się nie zarazić i minimalizuję wszelkie ryzyko.
Telewizji nie oglądam 😅 słyszałam od osób trzecich ze powoli w różnych państwach sie uspokaja z obostrzeniami. Mam rodzine tez za granicą i oni mocno pilnują zmian ze względu na podróże. Nie śledzę polityki 😅😅😅 ja tez sie szczepić bede w ciąży tylko myslalam ze juz będzie spokój ogolnie

reklama
Dziękuję za wsparcie :*
Jeszcze nic nie wiem, ale trudno się łudzić.
W niedzielę plamienia a dziś skrzep. Zero plamień, krwi czy bólu. Ale same rozumiecie mòj strach. Lekarka nie umiała mi nic powiedzieć. Mam zrobić jutro betę i pójść normalnie do lekarza tak jak miałam, biorę duphaston. Trzymajcie proszę kciuki :(
Trzymam mocno kciuki 🥺❤️ informuj nas jesli mozesz co i jak😘

Cześć,chętnie dołączę. Ja już po wizycie, datę mam na 04.10. Mam już 2,5 letnią córkę, wiec do tej ciąży trochę chłodniej podchodzę, wiec już chociaż co i jak. Na początku przeszłam tez covid, wiec pewne obawy są, ale jestem dobrej myśli. Na wątku zamkniętym jeśli przejdziemy na niego na pewno chętniej się otworzę. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny przed wizytami ❤️

W niedzielę plamienia a dziś skrzep. Zero plamień, krwi czy bólu. Ale same rozumiecie mòj strach. Lekarka nie umiała mi nic powiedzieć. Mam zrobić jutro betę i pójść normalnie do lekarza tak jak miałam, biorę duphaston. Trzymajcie proszę kciuki :(
trzymam mocno kciuki, na samiuskim początku wraz z covidem miałam infekcje i tez lekkie plamienia. Na szczęście się uspokoiło i jest Ok czego i Tobie życzę.

Będę, oczywiście 😘 Nie dziękuję 😘
Głupie, ale nawet robiłam test ciążowy. 2 grube krechy wyskoczyły w kilka sekund.
Wizyta u lekarza Cie z pewnością mocno uspokoi ❤️ jak krechy wyskoczyły od razu to znaczy ze wszystko musi byc w porządku, upewnij sie jedynie u lekarza 🥰 wiem ze trudno, bo sama miewam czarne myśli jak cos widzę nie tak - ale dobre myśli przyciągają dobre wydarzenia 😘

Trzymam mocno!

Nie wiem czy to osobiste, ale każda z Was jest zaszczepiona? Bo ja mam 2 dawki, 3 dopiero w kwietniu, ale nie wiem co zrobić jeszcze. Muszę z lekarzem pogadać.
tak, dwoma dawkami. Nie zdążyłam przyjąć trzeciej dawki (miałam zaplanowany termin) bo zachorowałam. Teraz jako ozdrowieniec nie mogę się szczepić przez jakiś czas, mam przeciwciała.

reklama
@Tojestemja nie mam pojęcia, ja jak się ta trzecia zaszczepiłam to wyskoczyło mi na rok na ikp, a potem jak okazało się i w TV mówili, że będą ważne tylko 9 miesięcy to zmieniło mi się na 9 miesięcy

Do góry