To się ciesz hehe ale ogólnie jak mniej chodzę to i rzadziej WC odwiedzam ale jak już chodzę to często.W nocy to mnie już nie budzi sikanie i rano porządne wkoncu sikanie a nie parę kropelek hehCzy któraś z Was nie chodzi często do toalety? czy tylko ze mną jest coś nie tak?
tylko w momencie kiedy czuje kopnięcie, uderzenie w pęcherz to muszę lecieć, ale tak poza tym to nie chodzę częściej niż przed ciąża....
reklama
Też powtarzam moim cyckom, że będą musiały się wziąć do pracy na poważnie. Inaczej bankructwo na mm.Jak oglądam wiadomości to aż mnie to przeraża co to będzie..te ceny nas zjedzą i wszystko wkoło upadnie, mam nadzieję że moje cycki też dobrze słyszą to co się dzieje i że mają mieć pokarm ...
Anulka4247
Fanka BB :)
Hahah dokładnie o tym samym ostatnio myślałam, a puszki mleka modyfikowanego w sklepie po 80 zł mi się już śnią po nocach. Też już laktator podwójny neno zamówiłam i słód jęczmienny xDJak oglądam wiadomości to aż mnie to przeraża co to będzie..te ceny nas zjedzą i wszystko wkoło upadnie, mam nadzieję że moje cycki też dobrze słyszą to co się dzieje i że mają mieć pokarm ...
Anulka4247
A czy wy też macie ostatnio taki na prawdę wilczy głód, normalnie zjem obiad i znowu jestem głodna... cały czas jem. Nie wiem czy mój organizm chce teraz nadrobić małe przyrosty wagi do tej pory czy co..
Dobrze, że już mało mi do tego porodu zostało bo jutro 36.0
aspekt
Ja już dłuższy czas mam potrzebę jeść więcej/kaloryczniej. Ale ja jestem na diecie cukrzycowej, więc w sumie często jem przez całą ciążę - tylko teraz jakby większe porcje.A czy wy też macie ostatnio taki na prawdę wilczy głód, normalnie zjem obiad i znowu jestem głodna... cały czas jem. Nie wiem czy mój organizm chce teraz nadrobić małe przyrosty wagi do tej pory czy co..
Allama
A czy wy też macie ostatnio taki na prawdę wilczy głód, normalnie zjem obiad i znowu jestem głodna... cały czas jem. Nie wiem czy mój organizm chce teraz nadrobić małe przyrosty wagi do tej pory czy co..
Tak, od obiadu już trzy razy jadłam.
crainte
Ja na cukrzycowej w końcu nie muszę w siebie wmuszać ilości przykazanych węglowodanówJa już dłuższy czas mam potrzebę jeść więcej/kaloryczniej. Ale ja jestem na diecie cukrzycowej, więc w sumie często jem przez całą ciążę - tylko teraz jakby większe porcje.
aspekt
Ja zawsze jadłam mocno bialkowo-tluszczowo (a węgle akurat jadłam z wysokim IG) i początki diety cukrzycowej to bylo wymuszanie w siebie wegli i to takich których nigdy nie jadłam że smakiem...Ja na cukrzycowej w końcu nie muszę w siebie wmuszać ilości przykazanych węglowodanów
crainte
Ja już mam tak dosyć ciemnych makaronów i kasz, że ze smakiem jem zimne gotowane ziemniaki Ja w ogóle mam taki problem z jedzeniem, że od zawsze wolałam zjeść mało, ale naprawdę smacznie. Nie mówię, że na cukrzycowej nie można smacznie, ale ja póki co nie potrafię, a jeść na mieście z cukrzycą się raczej nie da...Ja zawsze jadłam mocno bialkowo-tluszczowo (a węgle akurat jadłam z wysokim IG) i początki diety cukrzycowej to bylo wymuszanie w siebie wegli i to takich których nigdy nie jadłam że smakiem...
reklama
Hurra mam piękna hemoglobinę 12.3 i nie mam już żadnej glukozy w moczu i wszystkie wyniki mam super
Chociaż tsh trochę za niskie, ale nad tym będzie się glowil już endokrynolog
Nie sądziłam, że 2.5tyg na żelazie i będzie już tak ładnie
Chociaż tsh trochę za niskie, ale nad tym będzie się glowil już endokrynolog
Nie sądziłam, że 2.5tyg na żelazie i będzie już tak ładnie