reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

U mnie w szpitalu jak jeszcze miesiac temu czytalam to partner mogl byc obecny podczas cc za oplata 200zl. Teraz juz ze wzgledu na covid znowu to zmienili i nie moze towarzyszyc podczas zabiegu..po wszystkim dostaje malucha na kangurowanie w osobnym pokoiku ktore trwa 20min i musi opuscic szpital. Jesli chce widziec sie z mama moze dokupic sobie prywatny pokoj (cena od 500-800zl za dobe w zaleznosci od standardu) jest ich niewiele wiec nie mozna sobie wybrac ktory sie chce tylko trzeba brac co akurat jest dostepne. Wtedy w tym pokoju cala rodzinka spedza dzien lub wiecej jesli zdecyduja sie na przedluzenie
Już z grubsza wiem, jak jest w moim szpitalu. Mąż jest w specjalnej sali obok i dostaje dziecko na kangurowanie🙂

reklama
Ja dziś miałam wizytę 34+4, nasza gwiazda waży 2300g, lekarz mówi że mniejsza o tydzień, ale nadal w normie. Szyjka długa 35mm, ale główką napiera na pęcherz i stąd te moje częste wizyty w toalecie. Będąc na poczekalni dwa razy byłam 🤭 kolejna wizyta za dwa tygodnie i wtedy będę mieć pobierany też wymaz..

Czy któraś z Was nie chodzi często do toalety? czy tylko ze mną jest coś nie tak?
tylko w momencie kiedy czuje kopnięcie, uderzenie w pęcherz to muszę lecieć, ale tak poza tym to nie chodzę częściej niż przed ciąża....

Czy któraś z Was nie chodzi często do toalety? czy tylko ze mną jest coś nie tak?
tylko w momencie kiedy czuje kopnięcie, uderzenie w pęcherz to muszę lecieć, ale tak poza tym to nie chodzę częściej niż przed ciąża....
Ja chodzę częściej niż przed ciążą, bo przed ciążą to mało piłam i długo wsyrzymywalam. Ale generalnie nie mam odczucia, że chodzę często - poza tym, ze od niedawna chodzę w nocy około 3 nad ranem. Nie mam tez potrzeby lecieć. Przy czym moja siedzi na układzie moczowym tak, że mi zatyka drogi moczowe i muszę potrząsać miednica, żeby się wysikać do końca.

Ja chodzę częściej, bo zmuszam się do picia więcej, ale jak zaniedbam picie, to jakoś bez większej róznicy🙂 To co się zmieniło, to to, że jak muszę, to muszę od razu. Nie ma opcji, że po powrocie do domu, szukam toalety na mieście🙂

Ja chodzę częściej, bo zmuszam się do picia więcej, ale jak zaniedbam picie, to jakoś bez większej róznicy🙂 To co się zmieniło, to to, że jak muszę, to muszę od razu. Nie ma opcji, że po powrocie do domu, szukam toalety na mieście🙂
Ja już wiem gdzie jest toaletą w każdym okolicznym sklepie. W lesie też sikalam już kilka razy.

Ja również nie chodzę często do toalety. W dzień to w sumie jak mi się przypomni to idę 😂 nie mam tak że muszę co chwile lecieć, chociaż pije bardzo dużo 🙈 a w nocy raz wstaje

reklama
Jak oglądam wiadomości to aż mnie to przeraża co to będzie..te ceny nas zjedzą i wszystko wkoło upadnie, mam nadzieję że moje cycki też dobrze słyszą to co się dzieje i że mają mieć pokarm ...

Do góry