reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja byłam na koncercie rockowym i dzieciaki trochę się pokrecily i poszły spać. Czytałam, że one mają w macicy ogolnie bardzo głośno. Krew przepływająca w naczyniach itp daje ilość decybeli jak piła łańcuchowa, więc nie sadze, że kabaret zrobił na nich większe wrażenie :p
My mamy za tydzien wesele i tez sie wlasnie zastanawiam czy mlodej nie bedzie za glosno, ale dlugo nie zamierzamy siedziec a jak cos to i jeszcze wczesniej sie najwyzej zwiniemy.
Albo zaloze sluchawki wygluszajace na brzuch😂

My mamy za tydzien wesele i tez sie wlasnie zastanawiam czy mlodej nie bedzie za glosno, ale dlugo nie zamierzamy siedziec a jak cos to i jeszcze wczesniej sie najwyzej zwiniemy.
Albo zaloze sluchawki wygluszajace na brzuch😂
nam zostało jeszcze jedno wesele 30.09 mojej najlepszej przyjaciółki, mam nadzieję że dam radę jeszcze 🙊 to będzie mój 36+0, kiedy ciąża jest umownie donoszona? 37+0?

Czy wasi mężowie/ partnerzy też są tacy, że wszystko trzeba palcem pokazać i jeszcze powtórzyć 5 razy, żeby to zrobili. Staram się więcej odpoczywać, ale coś mnie trafia na koniec tej ciąży normalnie... wszystko muszę mówić, żeby było zrobione.

Czy wasi mężowie/ partnerzy też są tacy, że wszystko trzeba palcem pokazać i jeszcze powtórzyć 5 razy, żeby to zrobili. Staram się więcej odpoczywać, ale coś mnie trafia na koniec tej ciąży normalnie... wszystko muszę mówić, żeby było zrobione.
Niestety ,ale choć masz dobrze że za 5 razem zrobi..

Donoszona to 37+0
Dziewczyny a jaką witaminę D kupiłyście dla dzieciaczków? Na szkole rodzenia tylko powiedziała nam położna że najlepiej w kroplach dawka to 400 j. Ale nic konkretnego nie poleciła

reklama
Do góry