reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

mi nie poleciała
Do porodu ani kropla a karmiłam syna 2 lata 😘 wiadomo początki mogą być trudne ale doradca laktacyjny jest po to
Żeby pomoc 😘 masz w szpitalu swoim dostępna doradcę, u mnie w szpitalu była na miejscu i w razie potrzeby przychodziła na konsultacje ???
No to dobry szpital 🙈

reklama
No to dobry szpital 🙈
miejski w Bydgoszczy 🙈 jedna dziewczyna nie potrafiła
Małej przystawić dobrze do piersi i położne w nocy próbowały pomagać to od razu na rano umówiły jej poradę i przyszła kobietka i pomogła. Fajna sprawa tym bardziej w pierwszych dniach :)
Wiadomo kryzysy się zdążają .. ja chyba po dwóch tygodniach miałam
Kryzys ale dwa dni i wrócili do normy. Już chciałam się umawiać z doradca ale nie zdazylam 🙈

mi nie poleciała
Do porodu ani kropla a karmiłam syna 2 lata 😘 wiadomo początki mogą być trudne ale doradca laktacyjny jest po to
Żeby pomoc 😘 masz w szpitalu swoim dostępna doradcę, u mnie w szpitalu była na miejscu i w razie potrzeby przychodziła na konsultacje ???
Tak, w moim szpitalu jest poradnia laktacyjna. Jeśli tylko będzie możliwość to skorzystam :)

Jej dziewczyny..ostatnio sie chwalilam, ze po zwiekszeniu dawki magnezu ustapily mi skurcze lydek, tak sie cieszylam bo przez dwa tygodnie nie mialam ani jednego.. no to dzis mnie obudzily skurcze dwoch lydek jednoczesnie, tak mnie bola, ze nie jestem w stanie wstac z lozka 😔
Ze skurczami jest ciężka sprawa, bo nie chodzi tylko o magnez ale o równowagę magnezu, potasu i wapnia.

Położna na szkole rodzenia tłumaczyła te ułożenia przy bliźniakach. Mówi, że najlepsza z pod pachy, ale kłopot jest jak będę już sama, bo kto mi poda drugie dziecko :) to będzie prawdziwa ekwilibrystyka

N
Położna na szkole rodzenia tłumaczyła te ułożenia przy bliźniakach. Mówi, że najlepsza z pod pachy, ale kłopot jest jak będę już sama, bo kto mi poda drugie dziecko :) to będzie prawdziwa ekwilibrystyka
Nie wiem, co gorsze, ale mogą nie chcieć od razu na raz, tylko w kolejności 😁

reklama
Pomóżcie mi usystematyzować jedną sprawę. Mam na spacery kombinezon taki dresowy na bardzo ładną jesień z założeniem grubszego kocyka. Mam śpiworek do gondoli taki mega zimowy i mam kombinezon zimowy (dostałam oba). I śpiworek i kombinezon stosowałabym zamiennie już na mroźną zimę. Na ładną jesień kombinezon dresowy z kocykiem. A pomiędzy? No i co ubrać dziecku do zimowego śpiworka? Troche się w tym gubię 😁

Do góry