reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Za godzinę wychodzę, najpierw ktg, do lekarza około 10. A Ty już czekasz w kolejce?
Nie u nas się dzwoni po 15min zajętego wkoncu się dodzwoniłam i tak po 11 będę wchodzić bo na numerki jest u nas.
Ostatnio jak się nie dodzwoniłam pojechałam ale wtedy im się okazało tel zepsuł to już numerka nie było to musiałam czekać parę h

reklama
Właśnie się zastanawiam nad wykupieniem kursu od niej, przygotowującego do porodu bo dobre opinie słyszałam. Ktoś może kupował?
ja wykupiłam dostęp do tej grupy "Świadomy ruch i oddech do porodu" na lipiec i sierpień, ale już nie przedłużam, bo jeszcze chcę ogarnąć hipnoporód z Błękitny Poród (ale już z darmowych materiałów raczej) i też grupę z ćwiczeniami od mojej fizjoterapeutki 😅 dzisiaj mam ostatni dzień dostępu i słucham właśnie po raz drugi webinaru o drugim okresie porodu, ogólnie to bardzo polecam. Naprawdę s
można nauczyć się rozluźniania i traktowania porodu jako pozytywne wydarzenie, no i przy okazji dolegliwości ciążowe się zmniejszają 🙂

Jej dziewczyny..ostatnio sie chwalilam, ze po zwiekszeniu dawki magnezu ustapily mi skurcze lydek, tak sie cieszylam bo przez dwa tygodnie nie mialam ani jednego.. no to dzis mnie obudzily skurcze dwoch lydek jednoczesnie, tak mnie bola, ze nie jestem w stanie wstac z lozka 😔

Załączniki

• 20220831_071306.jpg
    20220831_071306.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 51
  • 20220831_071256.jpg
    20220831_071256.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 52
Właśnie się zastanawiam nad wykupieniem kursu od niej, przygotowującego do porodu bo dobre opinie słyszałam. Ktoś może kupował?
Ja czytam właśnie drugą książkę. Dla mnie to lektura na jeden wieczór😁 Nie wiem, jak webinary, ale książki są rzeczowe, konkretne i dają poczucie pewności, że się wie co i jak. Dobre jako pierwsza książka o porodzie i noworodku albo jako ostatnia, bo jednak wielu kwestii nie poruszają, ale systematyzują wiedzę. Ogólnie podejście bardzo mi się podoba i polecam, choć nie jako jedyną.

reklama
U mnie nic nie leci jeszcze :(
mi nie poleciała
Do porodu ani kropla a karmiłam syna 2 lata 😘 wiadomo początki mogą być trudne ale doradca laktacyjny jest po to
Żeby pomoc 😘 masz w szpitalu swoim dostępna doradcę, u mnie w szpitalu była na miejscu i w razie potrzeby przychodziła na konsultacje ???

Do góry