Żel do włosów i ciała hipp, czysta lanoline na pupy plus na moje sutki, olej ze słodkich migdałów na ciemieniuche, linomag cold cream na buźki jakby było zimno, chusteczki waterwipes, sól fizjologiczną- mam nadzieję, ze to już ostateczna wersjaHej dziewczyny tak z innej beczki, wybrałyście już produkty dla bejbika do pielęgnacji?? Na jaką firmę się zdecydowałyście? Czytam czytam i już głupieje, a wypadało by już coś zacząć kupować, a ja to zawsze na ostatnią chwilę wszystko
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
Apropos tego nacinania / nie nacinania i przygotowania do porodu. Kiedyś przewinął się tutaj ten temat aniballa do ćwiczeń przed porodem. Czy któraś z was miała z tym doczynienia?
Kiedyś to położne zalecały, teraz już chyba nie, a ja się nad tym zastanawiam... robię masaż krocza, ale na razie to ja nie wiem jak dziecko ma wyjść tą drogą i to jeszcze moje, z glową na 88 centylu.
Kiedyś to położne zalecały, teraz już chyba nie, a ja się nad tym zastanawiam... robię masaż krocza, ale na razie to ja nie wiem jak dziecko ma wyjść tą drogą i to jeszcze moje, z glową na 88 centylu.
Anulka4247
Ja kupiłam do mycia żel sylveco, na pupę alantan dermoline z wit f, linomag baby krem ochronny na buźkę, mam też oliwkę do ciała z sylveco, ale tylko dlatego że byla gratis do żelu, nie wiem czy będę używać, ale można ją też używać na ciemieniuchę.Hej dziewczyny tak z innej beczki, wybrałyście już produkty dla bejbika do pielęgnacji?? Na jaką firmę się zdecydowałyście? Czytam czytam i już głupieje, a wypadało by już coś zacząć kupować, a ja to zawsze na ostatnią chwilę wszystko
Sól fizjologiczna, zapas kompresów jałowych i niejałowych,
Chusteczki water wipes i duże platki kosmetyczne.
Pieluchy dada extra care.
Na sutki mam maltan.
crainte
Moja położna mówi, że dzień po porodzie będę, jak w II trymestrze :-) A dla mnie to już dużo znaczy, bo w II czułam się najlepiej ze wszystkich trzechMam pytanie do koszul. Mam dwie takie duże ciążowe z odpinanymi cyckami do karmienia i je biorę na pewno. Zastanawia mnie trzecia, bo dostałam taka do karmienia ale nie ciazowa. Obecnie nie ma najmniejszej szansy żebym się w nią zmieściła jak bardzo zmniejsza się brzuch po porodzie? Czy warto ja brać do szpitala, czy dokupić trzecia szeroką z miejscem na brzuch?
Ostatnia edycja:
Koniczynka93
Hmm to jest nadzieja, że się w nią zmieszczeMoja położna mówi, że dzień po porodzie będę, jak w II trymestrze :-) A dla mnie to już dużo znaczy, bo w II czułam się najlepiej ze wszystkich trzech
Hej kochane u mnie już troszkę lepiej gorączka minęła zostało tylko złe samopoczucie, kaszel i cały czas jestem mega mokra
Teraz dzieciaki walczą z gorączką ale to już drugi dzień więc mam nadzieję że dziś wieczorem już im się poprawi. Mają dzisiaj umówiona teleporade więc w razie co doktor powiedziała że przepisze im jakieś leki... Bardzo szkoda mi najmniejszego bo bardzo go męczy, a od wczoraj jest tylko tata nie może od niego odejść bo zaraz płacz
Teraz dzieciaki walczą z gorączką ale to już drugi dzień więc mam nadzieję że dziś wieczorem już im się poprawi. Mają dzisiaj umówiona teleporade więc w razie co doktor powiedziała że przepisze im jakieś leki... Bardzo szkoda mi najmniejszego bo bardzo go męczy, a od wczoraj jest tylko tata nie może od niego odejść bo zaraz płacz
crainte
Jest nadzieja. Najgorsze masz za sobą! Mi na kaszel pomogło nawilżanie gardła. Jak nie chcesz leku Isla do ssania, to jedz suszone śliwki :-) Ale to już sama oceń, jakiego rodzaju masz kaszel. i czy nawilżanie coś da...Hej kochane u mnie już troszkę lepiej gorączka minęła zostało tylko złe samopoczucie, kaszel i cały czas jestem mega mokra
aspekt
Zdrowiejcie! A męża nie złapało?Hej kochane u mnie już troszkę lepiej gorączka minęła zostało tylko złe samopoczucie, kaszel i cały czas jestem mega mokra
reklama
crainte
I jeszcze powiedziała, że nie mam oczekiwać cudów, bo brzuch się cofa do 6 miesięcy i poleciła fizjoterapeutę uroginekologicznego :-)Hmm to jest nadzieja, że się w nią zmieszcze