reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja dziś szukałam czegokolwiek imprezowego bezalkoholowego i w dwóch sklepach nic! No oprócz piwa, ale chciałam Ci cin czy prosecco czy wino... A jak mogłam pić alkohol to wszędzie widziałam te bezalkoholowe! Ehh, zrezygnowałam i będzie mojito Virgin, woda gazowana z cukrem i miętą xD

reklama
Ja nie sprawdzam bo chce mieć niespodziankę i poznam płeć dopiero po porodzie. Co o tym myślicie? Pracowałam kiedyś z dziewczyną która nie chciała poznać płci w trakcie ciąży i pamiętam że nie mogłam się doczekać aż urodzi 😊 Zainspirowała mnie 😍
chciałam podobnie ale wiem ze nie wytrzymałabym, poza tym ja na usg sama znalazłam płeć w 1 ciąży 🤣

Ja dziś szukałam czegokolwiek imprezowego bezalkoholowego i w dwóch sklepach nic! No oprócz piwa, ale chciałam Ci cin czy prosecco czy wino... A jak mogłam pić alkohol to wszędzie widziałam te bezalkoholowe! Ehh, zrezygnowałam i będzie mojito Virgin, woda gazowana z cukrem i miętą xD
ale lipa 😂 ja pamietam ze pokochałam Lechy Free Marakuja coś tam latem w ciąży.
Zimny wchodził jak złoto 😂

Już pisałam u mnie kalendarza chiński w ostatniej ciąży wskazywał na dziewczynkę a badnia genetyczne wykazały że mielibyśmy syna. Z córką się zgodziło, więc u mnie skuteczność określenia płci wg. Chińskiego kalendarza wynosi 50/50 😋

My imiona mamy wybrane ale nie chce zapeszać 🤞. Narazie staremu bardzo spodobało się określenie zaczerpnięte z forum czyli "fasolka" :D

U nas z imionami dla chłopca ciężko. Mi się podoba Tymek albo Mikołaj ale mężowi nie. Z kolei mężowi się podoba Grześ ale mi nie bardzo.
Dla dziewczynek podoba mi się dużo: Ada, Hania, Emilka, Zuzia, Ida.

reklama
Do góry