reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja też marzę o takim ragdollu albo o Maine coonie 😍 narazie mam kotkę rasa Pospolitus Śmietnikus 10 lat i Yorka 11 lat i boję się że moja kotka by nie zaakceptowała nowego kota bo do Yorka nic nie ma ale jak już się pojawiają inne zwierzaki w gościach to z końca mieszkania syczy 🤣 kocham ją tak mocno to moja mała córeczka i niech żyje jak najdłużej. Ale jak się kiedyś coś jej stanie to będę wybierała pomiędzy tymi 2 rasami właśnie. 😍
A jak dziewczynki u was z kuwetami ? Niby piszą że na początku ciąży nie powinno się sprzątać bo ten amoniak wyczuwalny w szczochach jest szkodliwy
U mnie nie ma problemu z kuwetą bo to obowiązek męża a mój karmienie kici hah :D

reklama
Właśnie zadzwoniła do mnie moja gin. Cytologia źle wyszła, dostałam antybiotyk... Jejku jak ja tęsknię za moją pierwszą ciążą. Żadnych komplikacji, tylko fatalne samopoczucie. Żyłam spokojnie, pracowałam z niczego nie rezygnowałam a teraz ciągle coś... To u mnie tak się zaczyna weekend... Mam nadzieję że u Was lepiej! Tym bardziej że chyba dzisiaj szansa na ładną pogodę :-)
Ja w pierwszej ciąży też nie wiedziałam co to ciąża, zero dolegliwości i kompilacji

Mi z kalendarza chińskiego wychodzi chłopczyk 😃 ale czytałam też badania dotyczące wpływu płci dziecka na przyrost dobowy beta hcg i ponoć wynika z tego że duże przyrosty świadczą o dziewczynce. U mnie przyrosty duże, więc ostatecznie nie wiadomo 😃
Nie nastawiaj się na płeć wg. Kalendarza. Mi w ostrej ciąży pokazywał dziewczynkę, a badania genetyczne wskazały na chłopca 😉

Witam dziewczyny w sobotę! Ale się rozpisałyście od rana 🔥 ja korzystam z pięknej pogody w Sandomierzu.
Też jestem z lipca, mam 27 lat. Ze zwierząt jeżeli się liczy to mam kobyłke w dzierżawie, nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu tyle że nie mogę wsiadać i jeździć :(. Co do dzidziora to ja bym bardzo chciała syna. Ale wiadomo że jak będzie dziewczynka to też złoto. Zaraz obczaję ten kalendarz chiński. Miłej soboty dziewczyny!

Nie nastawiaj się na płeć wg. Kalendarza. Mi w ostrej ciąży pokazywał dziewczynkę, a badania genetyczne wskazały na chłopca 😉

Traktuję to wyłącznie jako ciekawostkę 😃
U mnie nie ma problemu z kuwetą bo to obowiązek męża a mój karmienie kici hah :D

U mnie też kuwetkowe obowiązki przejął mąż, ale kupiłam sobie jednorazowe rękawiczki w razie nagłego kociego wypadku 😃

Witam dziewczyny w sobotę! Ale się rozpisałyście od rana 🔥 ja korzystam z pięknej pogody w Sandomierzu.
Też jestem z lipca, mam 27 lat. Ze zwierząt jeżeli się liczy to mam kobyłke w dzierżawie, nie zauważyłam zmian w jej zachowaniu tyle że nie mogę wsiadać i jeździć :(. Co do dzidziora to ja bym bardzo chciała syna. Ale wiadomo że jak będzie dziewczynka to też złoto. Zaraz obczaję ten kalendarz chiński. Miłej soboty dziewczyny!
O jesteś z Sandomierza, byłam w zeszłe wakacje na 1dniową wycieczkę bo ode mnie nie tak daleko( okolice Tarnowa). Bardzo urokliwe miasto :D Ja nie mogę jeździć na nartach niestety a sezon w pełni. Tobie też miłego dnia :)

O jesteś z Sandomierza, byłam w zeszłe wakacje na 1dniową wycieczkę bo ode mnie nie tak daleko( okolice Tarnowa). Bardzo urokliwe miasto :D Ja nie mogę jeździć na nartach niestety a sezon w pełni. Tobie też miłego dnia :)
Jestem ze Śląska, w Sandomierzu mamy dziadka więc odwiedziliśmy go na weekend. Ale też bardzo lubię to miasto ♥️

reklama
i co Ci wyszło? 😂 mi chłopczyk. Chociaż mojemu mężowi śniła się córeczka. A to Twoja pierwsza dzidzi ?

Do góry