Ja przy pierwszej używałam Nivea baby 2w1Ja kąpię tylko w plynie i nie robię tego codziennie (my jesteśmy mało rytualni)
reklama
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja kupiłam Hipp Żel do mycia. Dobry skład i cena okejI po kapieli juz bez zadnych kremow tak?
A polecasz jakis konkretny plyn?
kociamama.
Moderator
Na nosie byly?Zaćmienie ciążowe przeszło moje najśmielsze oczekiwania... Gdzie są moje okulary???
Koniczynka93
A po kąpieli nic nie będę stosować. Pod pampersa Linomag zielony ale też nie co zmiana tylko z 3 razy na dzień.I po kapieli juz bez zadnych kremow tak?
A polecasz jakis konkretny plyn?
olala25
ostatnio akurat miałam krem żółwik do twarzy i ciała z HippZwyklym kremem tzn jakim?
crainte
Za telewizorem... Ale dlaczego???Na nosie byly?
Anulka4247
Moja siostra swojego synka posypywała tylko mąką ziemniaczaną przy każdej zmianie pampera, nie używała żadnych kremów. ze szpitala wyszedł z ogromnym odparzeniem i położna środowiskowa poleciła jej własnie mąkę ziemniaczaną. Potem już uzywała tylko i wyłącznie tego. Mówi że cuda działa, przetestuję, ale kupiłam na pupę alantan dermoline z wit F bo to znowu polecała siostra mojego męża, która ma 3 dzieci
crainte
Z mączką też bywa różnie. Łatwiej rozwijają się tam grzyby, więc u dzieci podatnych na infekcje grzybiczne może się nie sprawdzić. Prawda jest taka, że każdy musi coś tam przetestować i poszukać tego, co mu odpowiada.Moja siostra swojego synka posypywała tylko mąką ziemniaczaną przy każdej zmianie pampera, nie używała żadnych kremów. ze szpitala wyszedł z ogromnym odparzeniem i położna środowiskowa poleciła jej własnie mąkę ziemniaczaną. Potem już uzywała tylko i wyłącznie tego. Mówi że cuda działa, przetestuję, ale kupiłam na pupę alantan dermoline z wit F bo to znowu polecała siostra mojego męża, która ma 3 dzieci
reklama
Też miałam plan na miminalizm, ale położna prowadząca szkole rodzenia mnie wyśmiała pytając retorycznie czy dziecko nie ma prawa się pobrudzić/ spocić i czy samą wodą byłabym w stanie się umyć z zanieczyczeń.Na nosie byly?
Okropne to jest że każdy mowi co innego, mam niezłego mindfucka
Kupiłam na wszelki wypadek z polecenia od koleżanki produkty Derma do pielęgnacji (ostatnio była jakaś promka w Smyku na nie), najwyżej samą się bede w nich kapac