To u Ciebie bardzo ładnie z tym cukrem!Ale ja od trzech tygodni nie mialam więcej jak 88 na czczo... Przy 90 mam zacząć z insuliną.
reklama
crainte
Fanka BB :)
Miesiąc mi zajęło zrozumienie, co odpowiada mojemu organizmowi, ale na razie się udaje Ale tak, jak wcześniej było napisane... Insulina daje trochę więcej luzu psychicznego..To u Ciebie bardzo ładnie z tym cukrem!
no to już w 56rozmiar będzie marnie się wcisnąć jak tyle będzie ważyła hehe 30min 30zl skromnieNa III prenatalnych oszacował wagę porodową na 4000-4300 gram jestem ciekawa czy dobije do aż tak wielkiej wagi
Ja chodzę prywatnie na wizyty, więc ktg robione jest raz w tygodniu od 29 tygodnia, przy cukrzycy od 36 tygodnia zaczyna się robić 2 razy w tygodniu ktg, a ze u mnie wyszło jeszcze to łożysko starzejące to już od teraz mam zwiekszona ilość. I jak prywatnie to tez płatne - u nas akurat 30 zł kosztuje
Ja to chyba nigdy nie zrozumiem swojego organizmu lepszy cukier mam po białym pieczywie niż po tym żytnim co powinno się jeść..Miesiąc mi zajęło zrozumienie, co odpowiada mojemu organizmowi, ale na razie się udaje Ale tak, jak wcześniej było napisane... Insulina daje trochę więcej luzu psychicznego..
56 mam kilka sztuk kupionych, większość na 62no to już w 56rozmiar będzie marnie się wcisnąć jak tyle będzie ważyła hehe 30min 30zl skromnie
Niestety te ceny prywatnie to jest jakiś kosmos.. nie dość ze wizyta 180 to jeszcze 30 zł za ktg które trwa dosłownie 20 minut..
No ja jutro za USG mówił że 200zl bo pytałam.56 mam kilka sztuk kupionych, większość na 62
Niestety te ceny prywatnie to jest jakiś kosmos.. nie dość ze wizyta 180 to jeszcze 30 zł za ktg które trwa dosłownie 20 minut..
crainte
Fanka BB :)
A masz glukometr? Bo jeśli mierzysz konkretnie godzinę po spożyciu, to po białym pieczywie szczyt cukru może być dużo wcześniej...Ja to chyba nigdy nie zrozumiem swojego organizmu lepszy cukier mam po białym pieczywie niż po tym żytnim co powinno się jeść..
Może masz glukometr jakiś już starszyJa to chyba nigdy nie zrozumiem swojego organizmu lepszy cukier mam po białym pieczywie niż po tym żytnim co powinno się jeść..
Tragiczne są te ceny..No ja jutro za USG mówił że 200zl bo pytałam.
reklama
Mierze godzinę od zaczęcia jedzeniaA masz glukometr? Bo jeśli mierzysz konkretnie godzinę po spożyciu, to po białym pieczywie szczyt cukru może być dużo wcześniej...