reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Na III prenatalnych oszacował wagę porodową na 4000-4300 gram 🙈 jestem ciekawa czy dobije do aż tak wielkiej wagi 😅

Ja chodzę prywatnie na wizyty, więc ktg robione jest raz w tygodniu od 29 tygodnia, przy cukrzycy od 36 tygodnia zaczyna się robić 2 razy w tygodniu ktg, a ze u mnie wyszło jeszcze to łożysko starzejące to już od teraz mam zwiekszona ilość. I jak prywatnie to tez płatne - u nas akurat 30 zł kosztuje
no to już w 56rozmiar będzie marnie się wcisnąć jak tyle będzie ważyła hehe 30min 30zl skromnie 😒

Miesiąc mi zajęło zrozumienie, co odpowiada mojemu organizmowi, ale na razie się udaje😁 Ale tak, jak wcześniej było napisane... Insulina daje trochę więcej luzu psychicznego..
Ja to chyba nigdy nie zrozumiem swojego organizmu 😅 lepszy cukier mam po białym pieczywie niż po tym żytnim co powinno się jeść..

no to już w 56rozmiar będzie marnie się wcisnąć jak tyle będzie ważyła hehe 30min 30zl skromnie 😒
56 mam kilka sztuk kupionych, większość na 62 🙈
Niestety te ceny prywatnie to jest jakiś kosmos.. nie dość ze wizyta 180 to jeszcze 30 zł za ktg które trwa dosłownie 20 minut..

reklama
Do góry