reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
My tez dzisiaj już po wizycie. 33 tc mała waży 2400 gram 🥰 ładnie się rozwija, dalej leży główka w dół, aby łożysko jest już zwapniałe 😏 ktg teraz dwa razy w tygodniu będę musiała robić przez to łożysko i cukrzyce. I waga mi bardzo zeszła chociaż jem normalnie to mam 3 kg na minusie od ostatniej wizyty. Od początku ciąży obecnie mam 0,5 kg na plusie 🙈

My tez dzisiaj już po wizycie. 33 tc mała waży 2400 gram 🥰 ładnie się rozwija, dalej leży główka w dół, aby łożysko jest już zwapniałe 😏 ktg teraz dwa razy w tygodniu będę musiała robić przez to łożysko i cukrzyce. I waga mi bardzo zeszła chociaż jem normalnie to mam 3 kg na minusie od ostatniej wizyty. Od początku ciąży obecnie mam 0,5 kg na plusie 🙈
Jeju ja ciagam moje 8kg na plusie i ledwie żyje w tych upalach
Lekarz nie jest zaniepokojony, że tak malo przytyłaś?

a na wcześniej wizycie łożysko było ok czy już były jakieś info ze wapnieje? Ja właśnie o tym dzisiaj myślę i czytam, czy można jakoś zauważyć że łożysko zaczyna się starzec...

a na wcześniej wizycie łożysko było ok czy już były jakieś info ze wapnieje? Ja właśnie o tym dzisiaj myślę i czytam, czy można jakoś zauważyć że łożysko zaczyna się starzec...
Ostatnią wizytę miałam 27 lipca to wtedy jeszcze nic się nie działo z łożyskiem bo za każdym razem wszystko sprawdza dokładnie. Dopiero dzisiaj to wyszło, ale zlecił aby to ktg dwa razy w tygodniu żeby kontrolować i zobaczymy na następnej wizycie jak to będzie wyglądało

Te upały są teraz najgorsze.. ja się ledwo dzisiaj doczłapałam na tą wizytę 🥵
Mówi że mała bardzo ładnie rośnie i moje spadki wagi nie mają żadnego wpływu na szczęście
Moja diabetolog się krzywi, że tyję, mówi, że powinnam tracić. A ja mam plus 6, z czego przez ostatnie 1,5 miesiąca, od diagnozy cukrzycy, plus 1😁

To też masz zmartwienie 😔

Moja diabetolog się krzywi, że tyję, mówi, że powinnam tracić. A ja mam plus 6, z czego przez ostatnie 1,5 miesiąca, od diagnozy cukrzycy, plus 1😁
Moja tez na pierwszej wizycie mi mówiła ze najlepiej jak waga stanie w miejscu, a nie żeby szła w górę 😅 po pierwszej wizycie zakończyłam chodzenie, bo ceny prywatnie to jak z kosmosu, a sama dieta dawała radę, ale jutro niestety muszę wrócić bo znowu mi zaczął cukier skakać dość wysoko i lekarz dzisiaj kazał zacząć brać jednak insulinę 😏

reklama
Do góry