reklama
My tez dzisiaj już po wizycie. 33 tc mała waży 2400 gram ładnie się rozwija, dalej leży główka w dół, aby łożysko jest już zwapniałe ktg teraz dwa razy w tygodniu będę musiała robić przez to łożysko i cukrzyce. I waga mi bardzo zeszła chociaż jem normalnie to mam 3 kg na minusie od ostatniej wizyty. Od początku ciąży obecnie mam 0,5 kg na plusie
Jeju ja ciagam moje 8kg na plusie i ledwie żyje w tych upalachMy tez dzisiaj już po wizycie. 33 tc mała waży 2400 gram ładnie się rozwija, dalej leży główka w dół, aby łożysko jest już zwapniałe ktg teraz dwa razy w tygodniu będę musiała robić przez to łożysko i cukrzyce. I waga mi bardzo zeszła chociaż jem normalnie to mam 3 kg na minusie od ostatniej wizyty. Od początku ciąży obecnie mam 0,5 kg na plusie
Lekarz nie jest zaniepokojony, że tak malo przytyłaś?
a na wcześniej wizycie łożysko było ok czy już były jakieś info ze wapnieje? Ja właśnie o tym dzisiaj myślę i czytam, czy można jakoś zauważyć że łożysko zaczyna się starzec...My tez dzisiaj już po wizycie. 33 tc mała waży 2400 gram ładnie się rozwija, dalej leży główka w dół, aby łożysko jest już zwapniałe ktg teraz dwa razy w tygodniu będę musiała robić przez to łożysko i cukrzyce. I waga mi bardzo zeszła chociaż jem normalnie to mam 3 kg na minusie od ostatniej wizyty. Od początku ciąży obecnie mam 0,5 kg na plusie
Te upały są teraz najgorsze.. ja się ledwo dzisiaj doczłapałam na tą wizytęJeju ja ciagam moje 8kg na plusie i ledwie żyje w tych upalach
Lekarz nie jest zaniepokojony, że tak malo przytyłaś?
Mówi że mała bardzo ładnie rośnie i moje spadki wagi nie mają żadnego wpływu na szczęście
Ostatnią wizytę miałam 27 lipca to wtedy jeszcze nic się nie działo z łożyskiem bo za każdym razem wszystko sprawdza dokładnie. Dopiero dzisiaj to wyszło, ale zlecił aby to ktg dwa razy w tygodniu żeby kontrolować i zobaczymy na następnej wizycie jak to będzie wyglądałoa na wcześniej wizycie łożysko było ok czy już były jakieś info ze wapnieje? Ja właśnie o tym dzisiaj myślę i czytam, czy można jakoś zauważyć że łożysko zaczyna się starzec...
crainte
Fanka BB :)
Moja diabetolog się krzywi, że tyję, mówi, że powinnam tracić. A ja mam plus 6, z czego przez ostatnie 1,5 miesiąca, od diagnozy cukrzycy, plus 1Te upały są teraz najgorsze.. ja się ledwo dzisiaj doczłapałam na tą wizytę
Mówi że mała bardzo ładnie rośnie i moje spadki wagi nie mają żadnego wpływu na szczęście
To też masz zmartwienieMy tez dzisiaj już po wizycie. 33 tc mała waży 2400 gram ładnie się rozwija, dalej leży główka w dół, aby łożysko jest już zwapniałe ktg teraz dwa razy w tygodniu będę musiała robić przez to łożysko i cukrzyce. I waga mi bardzo zeszła chociaż jem normalnie to mam 3 kg na minusie od ostatniej wizyty. Od początku ciąży obecnie mam 0,5 kg na plusie
Moja tez na pierwszej wizycie mi mówiła ze najlepiej jak waga stanie w miejscu, a nie żeby szła w górę po pierwszej wizycie zakończyłam chodzenie, bo ceny prywatnie to jak z kosmosu, a sama dieta dawała radę, ale jutro niestety muszę wrócić bo znowu mi zaczął cukier skakać dość wysoko i lekarz dzisiaj kazał zacząć brać jednak insulinęMoja diabetolog się krzywi, że tyję, mówi, że powinnam tracić. A ja mam plus 6, z czego przez ostatnie 1,5 miesiąca, od diagnozy cukrzycy, plus 1
reklama
Im bliżej końca to coraz więcej tych zmartwień się pojawia, już się nie mogę doczekać rozwiązania..To też masz zmartwienie