Ja kiedyś upuściłam 20-letni mikser mojej mamy, płytka na podłodze ucierpiała mocno, ale mikser działałWstałam rano... Żelazko się w nocy naprawiło, podłoga nie chciała
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
Czy macie jakiś sposób na pozbycie się smrodu z pralki. Nie miałam żadnych problemów z tą pralką przez 5 lat, a akurat teraz jak mam prać górę rzeczy dla dziecka coś z niej śmierdzi, nawet nie z samej pralki tylko ciuchy po upraniu dają stęchlizną. Użyłam już dwa razy specjalnego płynu - raz z bryzy a teraz z Heitmana, i zrobiłam raz czyszczenie z domestosem - nic to nie dało, nadal czuć..... Przecież nie upiorę dziecięcych ciuszków póki się tego smrodu nie pozbędę..... Pomóżcie
Lekarz kazał mi wczoraj zacząć liczyć ruchy dziecka. Kazał zaczynać codziennie o 9:00 i zapisać godzinę do której poczuję 10 mocnych ruchów, jak do 14/15 nie poczuję 10 ruchów to pojechać na ktg do szpitala. Jakaś dziwna ta metoda o takiej nie czytałam. Dziś akurat 9:09 już było 10 heheh.
Lekarz kazał mi wczoraj zacząć liczyć ruchy dziecka. Kazał zaczynać codziennie o 9:00 i zapisać godzinę do której poczuję 10 mocnych ruchów, jak do 14/15 nie poczuję 10 ruchów to pojechać na ktg do szpitala. Jakaś dziwna ta metoda o takiej nie czytałam. Dziś akurat 9:09 już było 10 heheh.
Koniczynka93
U nas położna w szkole rodzenia mówiła też o 10 kopniakach od 9 rano do 21, jeśli nie będzie to na ktg. Ale to od któregoś tygodnia, jak dzidziuś większy i już nie ma takiej swobody ruchów w brzuchuCzy macie jakiś sposób na pozbycie się smrodu z pralki. Nie miałam żadnych problemów z tą pralką przez 5 lat, a akurat teraz jak mam prać górę rzeczy dla dziecka coś z niej śmierdzi, nawet nie z samej pralki tylko ciuchy po upraniu dają stęchlizną. Użyłam już dwa razy specjalnego płynu - raz z bryzy a teraz z Heitmana, i zrobiłam raz czyszczenie z domestosem - nic to nie dało, nadal czuć..... Przecież nie upiorę dziecięcych ciuszków póki się tego smrodu nie pozbędę..... Pomóżcie
Anulka4247
Mi powiedział od 32 tygodnia, czyli już mam liczyć.U nas położna w szkole rodzenia mówiła też o 10 kopniakach od 9 rano do 21, jeśli nie będzie to na ktg. Ale to od któregoś tygodnia, jak dzidziuś większy i już nie ma takiej swobody ruchów w brzuchu
crainte
O... to ja bym była codziennie. Łożysko z przodu. O 9 to mój Maluch ma głęboką drzemkę, a ja hiperaktywność, więc ruchy dziecka słabsze, a ja w ruchu słabo czuję. Wariuje za to całą noc, właśnie do 9Czy macie jakiś sposób na pozbycie się smrodu z pralki. Nie miałam żadnych problemów z tą pralką przez 5 lat, a akurat teraz jak mam prać górę rzeczy dla dziecka coś z niej śmierdzi, nawet nie z samej pralki tylko ciuchy po upraniu dają stęchlizną. Użyłam już dwa razy specjalnego płynu - raz z bryzy a teraz z Heitmana, i zrobiłam raz czyszczenie z domestosem - nic to nie dało, nadal czuć..... Przecież nie upiorę dziecięcych ciuszków póki się tego smrodu nie pozbędę..... Pomóżcie
crainte
Trzymam kciuki. Lepiej w szpitalu, gdzie ktg jest na miejscu i może być robione na zawołanie.Niestety dostalam skierowanie do szpitala, mała ma za wysokie tętno mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo to dopiero 31 tydzień...
crainte
Jak Maluch zacznie jeździć autkami, to mojej żelazkowej dziury już nikt nie znajdzieTo dobre żelazko hehe a na podłogę mini dywanik chyba że nie widoczna dziurka.
reklama
crainte
A sprawdzałaś odpływ? To na dole pralki... O ile takie masz:-) No i zdarza się, że dozowniki na płyny trzeba konkretnie wyszorować.Czy macie jakiś sposób na pozbycie się smrodu z pralki. Nie miałam żadnych problemów z tą pralką przez 5 lat, a akurat teraz jak mam prać górę rzeczy dla dziecka coś z niej śmierdzi, nawet nie z samej pralki tylko ciuchy po upraniu dają stęchlizną. Użyłam już dwa razy specjalnego płynu - raz z bryzy a teraz z Heitmana, i zrobiłam raz czyszczenie z domestosem - nic to nie dało, nadal czuć..... Przecież nie upiorę dziecięcych ciuszków póki się tego smrodu nie pozbędę..... Pomóżcie