reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Czy Waszym zdaniem ten brzuch się obniża? Dzisiaj mama do mnie, ze w ogóle się nie oszczędzam i brzuch mi się obniżył. Ja nic takiego wlasnie nie widze, ale zapytam
Was czy jest roznica jakaś 🤷🏼‍♀️ Zdjęcie w szarej koszulce jest z dzisiaj a w białej z 15.07 (miesiąc temu). Myślicie, ze coś się obniża? Ja nie czuje roznicy 🤷🏼‍♀️ On od początku nie był przy samych cyckach 😅

Załączniki

• 553F9E6C-1C95-4912-A3DA-CBDD7BF8840F.jpeg
    553F9E6C-1C95-4912-A3DA-CBDD7BF8840F.jpeg
    665,1 KB · Wyświetleń: 75
  • FB7BC135-26D1-4B81-B114-7EB12C37BE2F.jpeg
    FB7BC135-26D1-4B81-B114-7EB12C37BE2F.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 71
  • 80875111-61E3-4C1C-A677-283C7FDB7EE2.jpeg
    80875111-61E3-4C1C-A677-283C7FDB7EE2.jpeg
    248,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 4F9AE3B1-C6DA-4DAB-8EC0-C9B1232AEEE5.jpeg
    4F9AE3B1-C6DA-4DAB-8EC0-C9B1232AEEE5.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 68
Czy Waszym zdaniem ten brzuch się obniża? Dzisiaj mama do mnie, ze w ogóle się nie oszczędzam i brzuch mi się obniżył. Ja nic takiego wlasnie nie widze, ale zapytam
Was czy jest roznica jakaś 🤷🏼‍♀️ Zdjęcie w szarej koszulce jest z dzisiaj a w białej z 15.07 (miesiąc temu). Myślicie, ze coś się obniża? Ja nie czuje roznicy 🤷🏼‍♀️ On od początku nie był przy samych cyckach 😅
Ja jedynie widzę że urósł 🙂

Moim zdaniem się powiększa, ale nie obniża :D Ach te mamy... Moja dla odmiany opowiada mi o wszystkich komplikacjach porodowych dzieci swoich koleżanek :D Po trzeciej historii powiedziałam jej, że nie ma mi tego opowiadać. Chwilowo cisza... Jak znowu zacznie, to naślę na nią ojca z pogadanką :D

Moim zdaniem się powiększa, ale nie obniża :D Ach te mamy... Moja dla odmiany opowiada mi o wszystkich komplikacjach porodowych dzieci swoich koleżanek :D Po trzeciej historii powiedziałam jej, że nie ma mi tego opowiadać. Chwilowo cisza... Jak znowu zacznie, to naślę na nią ojca z pogadanką :D
No jak na mamę to powinna Ci tego oszczędzić jak już w ciąży jesteś 😐

Z apteki gazetkę mi dali jak zamawiałam był artykuł czytam go a tam napisane że noworodków się nie bierze do swojego łóżka bo jest w nim za dużo dwutlenku węgla 🙈🙈 normalnie nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ...

Z apteki gazetkę mi dali jak zamawiałam był artykuł czytam go a tam napisane że noworodków się nie bierze do swojego łóżka bo jest w nim za dużo dwutlenku węgla 🙈🙈 normalnie nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ...
myślę, że matek które wierzą w takie rzeczy wcale nie jest mało, trochę się bałam, że tez taka będę 🤪 ale ja po prostu nic nie czytam i idę na żywioł + szkoła rodzenia.
dziś stał się cud i pobrano mi krew za PIERWSZYM podejściem! strasznie jestem ciekawa czy hemoglobina mi się podniosła po tym nowym żelazie.
@aspekt i co? zdrowa?

myślę, że matek które wierzą w takie rzeczy wcale nie jest mało, trochę się bałam, że tez taka będę 🤪 ale ja po prostu nic nie czytam i idę na żywioł + szkoła rodzenia.
dziś stał się cud i pobrano mi krew za PIERWSZYM podejściem! strasznie jestem ciekawa czy hemoglobina mi się podniosła po tym nowym żelazie.
@aspekt i co? zdrowa?
Ja z nudów przejrzałam ta gazetkę,dla mnie to totalna głupotą dobrze że nie napisali że na dwór trzeba wystawiać z łóżeczkiem....Daj znać jak tam właśnie wyniki wyjdą 🙂

reklama
@aspekt i co? zdrowa?
Zapisz sobie imię pielęgniarki i do niej wracaj 😁

Do góry