reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Na początku musialam kupić większy rozmiar bo miałam straszny nawał pokarmu i te co sobie kupilam przed porodem okazały sie za małe, potem jak się laktacja unormowała to wróciłam do nich. Ale to pewnie bardzo indywidualna sprawa. Na początku najlepsze są takie bawelniane bez żadnych usztywnień, żeby nic nie uciskało.
Ja bym najchętniej teraz kupiła takie typu top, ale te rozmiarowki S/M/L/XL to zwykle pomyłka, bo jak obwód dobry, to z cycków są naleśniki. A jaki model planujesz tym razem do szpitala?

reklama
Ja bym najchętniej teraz kupiła takie typu top, ale te rozmiarowki S/M/L/XL to zwykle pomyłka, bo jak obwód dobry, to z cycków są naleśniki. A jaki model planujesz tym razem do szpitala?
o tak, ja kupiłam z allegro i od razu odsylalam bo XL mialo miseczke max c, moze d by się tam upchało ewentualnie 😂 ja zamowilam na bonprix i sa lepsze choc tez szalu pod wzgledem wizualnym nie ma…

Mi na pierwsze miesiące lidlowe się fajnie sprawdzały do chodzenia po domu. Do ludzi, to jednak coś stabilniejszego ubierałam. Teraz mam XL z Rossmana. Przed ciążą mialam 75D. W ciąży już mi niewygodnie i lepiej 80. Zazdroszczę każdej, która ma C lub D... Fajnie było😁

reklama
Do góry