Ale jak wysokie ?dwa razy choć zbadali ?Niestety dostalam skierowanie do szpitala, mała ma za wysokie tętno mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo to dopiero 31 tydzień...
reklama
a próbowałaś wybielacza? Chociaż może domestos działa podobnie... u mnie w instrukcji pralki jest żeby wlać wybielacz albo ten specjalny płynCzy macie jakiś sposób na pozbycie się smrodu z pralki. Nie miałam żadnych problemów z tą pralką przez 5 lat, a akurat teraz jak mam prać górę rzeczy dla dziecka coś z niej śmierdzi, nawet nie z samej pralki tylko ciuchy po upraniu dają stęchlizną. Użyłam już dwa razy specjalnego płynu - raz z bryzy a teraz z Heitmana, i zrobiłam raz czyszczenie z domestosem - nic to nie dało, nadal czuć..... Przecież nie upiorę dziecięcych ciuszków póki się tego smrodu nie pozbędę..... Pomóżcie
Lekarz kazał mi wczoraj zacząć liczyć ruchy dziecka. Kazał zaczynać codziennie o 9:00 i zapisać godzinę do której poczuję 10 mocnych ruchów, jak do 14/15 nie poczuję 10 ruchów to pojechać na ktg do szpitala. Jakaś dziwna ta metoda o takiej nie czytałam. Dziś akurat 9:09 już było 10 heheh.
Ja mam nisko łożysko i nawet jak chodzę mi się kręci może mam aż za nisko dlatego tak czuję ruchy.O... to ja bym była codziennie. Łożysko z przodu. O 9 to mój Maluch ma głęboką drzemkę, a ja hiperaktywność, więc ruchy dziecka słabsze, a ja w ruchu słabo czuję. Wariuje za to całą noc, właśnie do 9
Ja miałam tak w poprzedniej i ja odkamienilam, dużo w rurze było zaległości ale mimo męczenia nic nie dało aż w końcu pralka padla.a próbowałaś wybielacza? Chociaż może domestos działa podobnie... u mnie w instrukcji pralki jest żeby wlać wybielacz albo ten specjalny płyn
crainte
Fanka BB :)
Ja mam na przedniej ścianie, więc czasami bardziej czuję uderzenia w pęcherz albo takie jakby dudnienie.. Często też widzę ruchy brzucha, a nie czuję tych ruchów, Poza tym Mały jest mały i ma jeszcze sporo miejsca,Ja mam nisko łożysko i nawet jak chodzę mi się kręci może mam aż za nisko dlatego tak czuję ruchy.
Ja jak widzę jak brzuch się rusza to mam uczucie jakby dzieci chciały przez brzuch wyjść, takie naciąganie, rozpieranie, a też mam łożyska z przoduJa mam na przedniej ścianie, więc czasami bardziej czuję uderzenia w pęcherz albo takie jakby dudnienie.. Często też widzę ruchy brzucha, a nie czuję tych ruchów, Poza tym Mały jest mały i ma jeszcze sporo miejsca,
Allama
Fanka BB :)
Niestety dostalam skierowanie do szpitala, mała ma za wysokie tętno mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo to dopiero 31 tydzień...
Daj znać w wolnej chwili. Na pewno wszystko się unormuje i będzie ok.
Jak Maluch zacznie jeździć autkami, to mojej żelazkowej dziury już nikt nie znajdzie
Dokładnie, mój straszy ostatnio fiknął na kreślę obrotowym i też dziura w podłodze ważne że dziecko całe.
Podobno wszystko OK, ale było jak zwykle... Poproszę męża, żeby przełożył sobie pracę i ze mną usiadł, bo trzeba coś postanowić z tymi oczami.
Brak słów na temat lekarzy. Człowiek ze wszystkim zostaje sam.
1
180 na usg wyszło takie, potem mialam ktg i też, a teraz siedzę na tej izbie i czekam niewiadomo na co bo i tak nie mają tutaj miejsc i muszą robic selekcję kogo przyjąć, już mnie głowa z nerwów rozbolałaAle jak wysokie ?dwa razy choć zbadali ?
reklama
Pewnie znowu podłącza pod ktd i zdecydują ale i tej porze to jest jeszcze pora przyjęć więc sobie poczekasz1
180 na usg wyszło takie, potem mialam ktg i też, a teraz siedzę na tej izbie i czekam niewiadomo na co bo i tak nie mają tutaj miejsc i muszą robic selekcję kogo przyjąć, już mnie głowa z nerwów rozbolała