reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

To ja teraz na 32 TC miałam +8,5 kg, przez ostatnie 3 tygodnie przytyłam najwięcej. No trudno, nie jem przecież jakoś niewiadomo jak dużo a ze względu na widmo anemii staram się jeść zróżnicowanie. Dzisiaj upiekłam drożdżówki 😉 ciasto drożdżowe jest bogate w witaminy z grupy B 😏

reklama
Ja na szczęście bez zgagi i bez opuchnięć na razie jakoś funkcjonuje. Wczoraj byłam na ćwiczeniach i nie wiem czy od tego to... Ale w nocy mega duży skurcz, wstałam z łóżka to ledwo chodzę.. Aaa miałam spokój już ze skurczami, mam nadzieję że to jednorazowa "akcja", po tym to już z uśnięciem był problem do rana, bo noga ciągnęła 😔 od razu cukier dziś wyższy ale insuliny nie podnoszę, zobaczymy co jutro będzie

Ja na szczęście bez zgagi i bez opuchnięć na razie jakoś funkcjonuje. Wczoraj byłam na ćwiczeniach i nie wiem czy od tego to... Ale w nocy mega duży skurcz, wstałam z łóżka to ledwo chodzę.. Aaa miałam spokój już ze skurczami, mam nadzieję że to jednorazowa "akcja", po tym to już z uśnięciem był problem do rana, bo noga ciągnęła 😔 od razu cukier dziś wyższy ale insuliny nie podnoszę, zobaczymy co jutro będzie
Ze spaniem to potwierdzam🙂 U mnie diabetolog wypytała o to, jak śpię. Po czym mówiła, że ma do wyboru przepisać mi tabletki na sen albo insulinę🙂 Ale dało mi do myślenia i od czasu, jak pilnuję, żeby nie przysnąć przed ostatnią kolacją (a czasami ciężko) cukry poranne w normie i insulina w zawieszeniu..

reklama
Do góry