reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Syn ma apetyt czasami nawet za duży 😁
Neurolog zdiagnozował migreny, mieliśmy również rezonans magnetyczny glowy i wszystko ok. Syn też mimo że ma 9 lat to nadal płacze przy pobraniu ale chociaż już da się tam zaciągnąć i siada na krześle bo kiedyś był i z tym problem.

Z tą poradnia jak dla mnie to jakaś masakra.
To dobrze że je wszystko , trzymam kciuki by wyniki się poprawiły ✊
W tym mieście z wszystkim jest masakra hehe przychodnie dla dzieci tak sama działały tam gdzie mam córkę nawet przed covidem ale wtedy jeszcze można było o 6 stanąć w kolejkę a teraz tylko telefonicznie i na ten sam dzień ..

Lovela proszki ,płyny trochę taniej w Mediaexpert są teraz i w Biedronce widziałam,jakby ktoś jeszcze nie miał.

Lovela proszki ,płyny trochę taniej w Mediaexpert są teraz i w Biedronce widziałam,jakby ktoś jeszcze nie miał.
Ja zamawiam przez Allegro, rozstrzał cen jest bardzo duzy, trochę trzeba poprzeglądać, bo są wielopaki butelek w różnych litrażach, ale ostatecznie da się kupić atrakcyjnie i kurier wniesie ;)

Zakładajc że wszystko pójdzie zgodnie z planem i na 2 - 3 dobę po porodzie wyjdziemy że szpitala z maluszkiem ile kompletów ubranek bierzecie dla dziecka? 4, 5 ?

Nam na szkole rodzenia położna mówiła, że dwa komplety ciuszkow na dziecko, ale jak znam siebie wezmę na pewno więcej ;)

W szkole rodzenia była właśnie mowa o komórkach macierzystych. Jakoś mnie przedstawicielka nie przekonała.
Jakie jest Wasze zdanie? Ktoś się decyduje na pobranie krwi pępowinowej lub sznura pepowinowego?

reklama
Nam na szkole rodzenia położna mówiła, że dwa komplety ciuszkow na dziecko, ale jak znam siebie wezmę na pewno więcej ;)
to jakoś malutko, nie dają przypadkiem ubranek w szpitalu? Tak myślę ze 2 na dobę, to tak jak @Allama pisze, wyszłoby 4-5, bo dziecko może ulać albo się zasikać przy przebieraniu czy pępek podkrwawi, to jakieś zmiany trzeba przewidzieć.

Do góry