reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Czy Waszym zdaniem ten brzuch się obniża? Dzisiaj mama do mnie, ze w ogóle się nie oszczędzam i brzuch mi się obniżył. Ja nic takiego wlasnie nie widze, ale zapytam
Was czy jest roznica jakaś 🤷🏼‍♀️ Zdjęcie w szarej koszulce jest z dzisiaj a w białej z 15.07 (miesiąc temu). Myślicie, ze coś się obniża? Ja nie czuje roznicy 🤷🏼‍♀️ On od początku nie był przy samych cyckach 😅

Załączniki

• 553F9E6C-1C95-4912-A3DA-CBDD7BF8840F.jpeg
    553F9E6C-1C95-4912-A3DA-CBDD7BF8840F.jpeg
    665,1 KB · Wyświetleń: 78
  • FB7BC135-26D1-4B81-B114-7EB12C37BE2F.jpeg
    FB7BC135-26D1-4B81-B114-7EB12C37BE2F.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 72
  • 80875111-61E3-4C1C-A677-283C7FDB7EE2.jpeg
    80875111-61E3-4C1C-A677-283C7FDB7EE2.jpeg
    248,1 KB · Wyświetleń: 71
  • 4F9AE3B1-C6DA-4DAB-8EC0-C9B1232AEEE5.jpeg
    4F9AE3B1-C6DA-4DAB-8EC0-C9B1232AEEE5.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 71
Czy Waszym zdaniem ten brzuch się obniża? Dzisiaj mama do mnie, ze w ogóle się nie oszczędzam i brzuch mi się obniżył. Ja nic takiego wlasnie nie widze, ale zapytam
Was czy jest roznica jakaś 🤷🏼‍♀️ Zdjęcie w szarej koszulce jest z dzisiaj a w białej z 15.07 (miesiąc temu). Myślicie, ze coś się obniża? Ja nie czuje roznicy 🤷🏼‍♀️ On od początku nie był przy samych cyckach 😅
Ja jedynie widzę że urósł 🙂

Moim zdaniem się powiększa, ale nie obniża :D Ach te mamy... Moja dla odmiany opowiada mi o wszystkich komplikacjach porodowych dzieci swoich koleżanek :D Po trzeciej historii powiedziałam jej, że nie ma mi tego opowiadać. Chwilowo cisza... Jak znowu zacznie, to naślę na nią ojca z pogadanką :D

Moim zdaniem się powiększa, ale nie obniża :D Ach te mamy... Moja dla odmiany opowiada mi o wszystkich komplikacjach porodowych dzieci swoich koleżanek :D Po trzeciej historii powiedziałam jej, że nie ma mi tego opowiadać. Chwilowo cisza... Jak znowu zacznie, to naślę na nią ojca z pogadanką :D
No jak na mamę to powinna Ci tego oszczędzić jak już w ciąży jesteś 😐

Z apteki gazetkę mi dali jak zamawiałam był artykuł czytam go a tam napisane że noworodków się nie bierze do swojego łóżka bo jest w nim za dużo dwutlenku węgla 🙈🙈 normalnie nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ...

Z apteki gazetkę mi dali jak zamawiałam był artykuł czytam go a tam napisane że noworodków się nie bierze do swojego łóżka bo jest w nim za dużo dwutlenku węgla 🙈🙈 normalnie nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać ...
myślę, że matek które wierzą w takie rzeczy wcale nie jest mało, trochę się bałam, że tez taka będę 🤪 ale ja po prostu nic nie czytam i idę na żywioł + szkoła rodzenia.
dziś stał się cud i pobrano mi krew za PIERWSZYM podejściem! strasznie jestem ciekawa czy hemoglobina mi się podniosła po tym nowym żelazie.
@aspekt i co? zdrowa?

myślę, że matek które wierzą w takie rzeczy wcale nie jest mało, trochę się bałam, że tez taka będę 🤪 ale ja po prostu nic nie czytam i idę na żywioł + szkoła rodzenia.
dziś stał się cud i pobrano mi krew za PIERWSZYM podejściem! strasznie jestem ciekawa czy hemoglobina mi się podniosła po tym nowym żelazie.
@aspekt i co? zdrowa?
Ja z nudów przejrzałam ta gazetkę,dla mnie to totalna głupotą dobrze że nie napisali że na dwór trzeba wystawiać z łóżeczkiem....Daj znać jak tam właśnie wyniki wyjdą 🙂

reklama
@aspekt i co? zdrowa?
Zapisz sobie imię pielęgniarki i do niej wracaj 😁

Do góry