Mi w sumie za dużo nie zbadał na tym 3trym bo poszłam z krawieniem i przeleciał tętno, pomierzył na szybko i łożysko i szyjkę badał na drugich prenatalnych też w Gdańsku byłam to z rana miałam brązowe ale naszczescie przebadał porządnie.Teraz jak pójdę to by mnie zrypal że nie zostałam w szpitalu ale ja go tez zrypie że wysłał mnie gdzie w takich tyg nie przyjmują
reklama
crainte
Fanka BB :)
Oooo... Akcja serce - tachykardia też była :-) Właśnie po prenatalnych. Wykluczona potem przez moją giin i przez szpital, ale nerwy były...Ja jakiś złych doświadczeń wcześniej nie miałam ale wszystkie koleżanki wokół miały „coś” wiec od początku ciąży byłam przyszykowana na wszystko. Każda wizyta w kibelku - czy nie ma krwawień. Ale ja ogólnie miałam tez niełatwo bo cały kwiecien czekałam na powtórzenie badań na cytomegalie, po drugich prenatalnych była akcja „wada serca”… dlatego ja już pokornie czekam na rozwiązanie mając nadzieje ze Synek zdrowy.
crainte
A serce? Serca nie przejrzał?Mi w sumie za dużo nie zbadał na tym 3trym bo poszłam z krawieniem i przeleciał tętno, pomierzył na szybko i łożysko i szyjkę badał na drugich prenatalnych też w Gdańsku byłam to z rana miałam brązowe ale naszczescie przebadał porządnie.Teraz jak pójdę to by mnie zrypal że nie zostałam w szpitalu ale ja go tez zrypie że wysłał mnie gdzie w takich tyg nie przyjmują
Nie, on tylko w sercu namierza tetno i mierzy.Serce mi w 20tyg sprawdzałA serce? Serca nie przejrzał?
Właśnie my mieliśmy podejrzenie dziurki pomiędzy komorami. Teraz na trzecie prenatalne zapisaliśmy się do dr która robiła nam echo serca żeby przejrzała Młodego jeszcze razOooo... Akcja serce - tachykardia też była :-) Właśnie po prenatalnych. Wykluczona potem przez moją giin i przez szpital, ale nerwy były...
crainte
Może jeszcze się na tym skupi... Na II prenatalnych też było oglądane. Po ostatnich mam w karcie rozpisanych około 10 parametrów. Nie wiem co oznaczają Interesował mnie tylko wniosek końcowy :-)Nie, on tylko w sercu namierza tetno i mierzy.Serce mi w 20tyg sprawdzał
No nie wiem ,a ale mam nadzieję że jak tętno jest dobre i ktg też wyszło dobre to z serduszkiem jest wszystko dobrze.Może jeszcze się na tym skupi... Na II prenatalnych też było oglądane. Po ostatnich mam w karcie rozpisanych około 10 parametrów. Nie wiem co oznaczają Interesował mnie tylko wniosek końcowy :-)
Na pewno!No nie wiem ,a ale mam nadzieję że jak tętno jest dobre i ktg też wyszło dobre to z serduszkiem jest wszystko dobrze.
Dziewczyny a ja tak się zapytam o wasze emocjonalne samopoczucie… zwłaszcza mówię o tych, dla których to pierwsze dziecko…
Im bliżej porodu, odkąd zaczęłam trzeci trymestr to jestem coraz bardziej zaniepokojona (żeby nie napisać przerażona) JAK TO BĘDZIE.
Jestem zaniepokojona już praktycznie wszystkim , szpitalem , porodem, a co jeśli z dzieckiem będzie coś nie tak, ze covid zamknie nam szpital na cztery spusty, wyjscia z dzieckiem z domu, czy ja w ogóle zrozumiem te moje dziecko co ono odemnie chce… i mam wrażenie ze powoli tracę siły na wszystko.
Im bliżej porodu, odkąd zaczęłam trzeci trymestr to jestem coraz bardziej zaniepokojona (żeby nie napisać przerażona) JAK TO BĘDZIE.
Jestem zaniepokojona już praktycznie wszystkim , szpitalem , porodem, a co jeśli z dzieckiem będzie coś nie tak, ze covid zamknie nam szpital na cztery spusty, wyjscia z dzieckiem z domu, czy ja w ogóle zrozumiem te moje dziecko co ono odemnie chce… i mam wrażenie ze powoli tracę siły na wszystko.
reklama
kaha216
Moderator
no u mnie też się czarne myśli pojawiają... głównie, czy z małą wszystko będzie dobrze, czy nie będzie komplikacji przy porodzie no i czy ogólnie nie będzie miała problemów ze zdrowiem sam poród też mnie trochę przeraża, bo nie wiem czego się spodziewać za bardzo, ale w głowie nastawiam się na hardcore i wolę się miło zaskoczyć... czy zamkną szpital przez covid mnie nie martwi bo i tak rodze sama, więc mi to wszystko jedno...Dziewczyny a ja tak się zapytam o wasze emocjonalne samopoczucie… zwłaszcza mówię o tych, dla których to pierwsze dziecko…