reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

A ja wczoraj byłam na wizycie u położnej. Dostałam kupkę ulotek i próbek w prezencie. I pożyczyła mi książkę Dembińskiej. Zrobiła wykład o okresach przejściowych noworodka. Nawet fajnie😁 Wiem, że prywtanie robi kursy chustonoszenia i wykłady w szkole rodzenia. A mi się taka trafiła na NFZ😁

reklama
@kaha216 Brawo dla pani pobierającej.
Mam nadzieję, że i wyniki będą dobre! Ja się czuję dobrze (oprócz tej psychiki na tle okulistycznym ;) ), ale wczoraj mężowi temp mierzyłam w nocy, bo się położył wcześniej niż ja z córką ;) Ale z nim też OK, chyba był po prostu zmęczony.

@kaha216 Brawo dla pani pobierającej.
Mam nadzieję, że i wyniki będą dobre! Ja się czuję dobrze (oprócz tej psychiki na tle okulistycznym ;) ), ale wczoraj mężowi temp mierzyłam w nocy, bo się położył wcześniej niż ja z córką ;) Ale z nim też OK, chyba był po prostu zmęczony.
mnie się zawsze po takich sytuacjach gdzie mogłabym się zarazić wydaje, że gorzej sie czuje... ale to głowa robi swoje 😊 za tydzień w piątek idziemy na wesele i już mam myśli w głowie, że się pochorujemy, bo dużo osób...

Mój mąż ma imieniny za kilka dni i wymyśliłam, że kupie mu jakieś fajne piwa, skarpetki kolorowe i ulubione słodycze. Taki drobny upominek. Nie chcecie wiedzieć jak ludzie patrzyli na mnie w sklepie jak taszczylam te butelki z piwskiem 😅 jeszcze brakowalo fajki w ustach i byłabym pełna matka patuska 😂

myślę, że matek które wierzą w takie rzeczy wcale nie jest mało, trochę się bałam, że tez taka będę 🤪 ale ja po prostu nic nie czytam i idę na żywioł + szkoła rodzenia.
dziś stał się cud i pobrano mi krew za PIERWSZYM podejściem! strasznie jestem ciekawa czy hemoglobina mi się podniosła po tym nowym żelazie.
@aspekt i co? zdrowa?
Ja chyba w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze raz wyniki krwi i potem kolejnym już na ich skierowanie krew i mocz i pójdę do niego, o ile w między czasie nic się nie zadzieje.
Teraz jak byłam to w diagnostyce było sporo promocji na pakiety tarczycowe itd ale napsiane było akcja regionalna więc pewnie się tyczy województwa

A ja wczoraj byłam na wizycie u położnej. Dostałam kupkę ulotek i próbek w prezencie. I pożyczyła mi książkę Dembińskiej. Zrobiła wykład o okresach przejściowych noworodka. Nawet fajnie😁 Wiem, że prywtanie robi kursy chustonoszenia i wykłady w szkole rodzenia. A mi się taka trafiła na NFZ😁
A masz zamiar nosić w chuście ?

Ja chyba w przyszłym tygodniu zrobię jeszcze raz wyniki krwi i potem kolejnym już na ich skierowanie krew i mocz i pójdę do niego, o ile w między czasie nic się nie zadzieje.
Teraz jak byłam to w diagnostyce było sporo promocji na pakiety tarczycowe itd ale napsiane było akcja regionalna więc pewnie się tyczy województwa
Porównaj sobie ceny ze sklepem internetowym diagnostyki. Jest też taki plus kupienia badania przez internet, że nie doliczają za pobranie. Ja mam kartę stałego klienta diagnostyki i mam zniżkę w punkcie pobrań, ale jak niedawno sobie porównałam paragon z punktu pobrań i koszyk internetowy, to teraz zamawiam badania przez internet i idę z mailem na smartfonie do punktu, nic już nie dopłacam. Wczoraj wydałam 125 za podstawowe które robię przed każdą wizyta :/

Ja na pewno będę kupować chustę (wcześniejszą która miałam sprzedałam)

Porównaj sobie ceny ze sklepem internetowym diagnostyki. Jest też taki plus kupienia badania przez internet, że nie doliczają za pobranie. Ja mam kartę stałego klienta diagnostyki i mam zniżkę w punkcie pobrań, ale jak niedawno sobie porównałam paragon z punktu pobrań i koszyk internetowy, to teraz zamawiam badania przez internet i idę z mailem na smartfonie do punktu, nic już nie dopłacam. Wczoraj wydałam 125 za podstawowe które robię przed każdą wizyta :/

Ja na pewno będę kupować chustę (wcześniejszą która miałam sprzedałam)
I jak wyniki wyszły ,wszystko ok ?

reklama
Mam wyniki, hemoglobina stoi w miejscu 11,1... ale hematokryt i erytrocyty się dużo podniosły, hematokryt nawet już w normie! no i wskaźniki, które mówią że to z niedoboru żelaza opadły i też są już w normie, więc wygląda na to, że preparat najbardziej skuteczny z tych co brałam 😊 chociaż liczyłam chociaż na 11,3... no cóż

Do góry