reklama
aspekt
Fanka BB :)
pokaż jaką masz te B12 i ile jej bierzesz? Moja koleżanka z hemoglob 11 ma.brac 2 tardyferonu w III trymTrochę drygly naszczescie się nie obniżyły,ale aż mnie głowa rozbolała , płytki krwi trochę mniej i MCV się zaś podniosło i te rdw, te b 12cos się nie wchłania chyba
A podniosły Ci się wyniki jak podwójnie bierzesz ? Bo pisałaś że po tym tardyferownie nic nie dryglo a też brałaś 2razy ?ja przy takie samej hemoglobinie biorę 2xdziennie foreplex do picia + wit B12 z solgara 1000.
@JM* jest nieco lepiej! super!
aspekt
Powinna działać. Bierzesz razem z prenatalem? Witaminy B lubią być razem (kwas foliowy to też Wit B), tak mi się wydaje i ja tak biorę. Może u Ciebie po prostu tego żelaza trzeba dostarczać, tylko witaminy cudów nie uczynia.Taka napisał 500 raz dziennie a w aptece taka dali.
Prenatal biorę,magne b6, bensis,tardyferon,ale od każdych co biorę robię odstępy czasowe. Może jeszcze kupić kwas foliowyPowinna działać. Bierzesz razem z prenatalem? Witaminy B lubią być razem (kwas foliowy to też Wit B), tak mi się wydaje i ja tak biorę. Może u Ciebie po prostu tego żelaza trzeba dostarczać, tylko witaminy cudów nie uczynia.
reklama
aspekt
Ja biorę Prenatal z dodatkową B12 - mi się to wydaje sensowne. Cała reszta - faktycznie najlepiej osobno. Besins nie z jedzeniem.Prenatal biorę,magne b6, bensis,tardyferon,ale od każdych co biorę robię odstępy czasowe. Może jeszcze kupić kwas foliowy