reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Trochę drygly naszczescie się nie obniżyły,ale aż mnie głowa rozbolała , płytki krwi trochę mniej i MCV się zaś podniosło i te rdw, te b 12cos się nie wchłania chyba

Trochę drygly naszczescie się nie obniżyły,ale aż mnie głowa rozbolała , płytki krwi trochę mniej i MCV się zaś podniosło i te rdw, te b 12cos się nie wchłania chyba
pokaż jaką masz te B12 i ile jej bierzesz? Moja koleżanka z hemoglob 11 ma.brac 2 tardyferonu w III trym

Taka napisał 500 raz dziennie a w aptece taka dali.

Załączniki

• IMG_20220808_135613.jpg
    IMG_20220808_135613.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 27
Taka napisał 500 raz dziennie a w aptece taka dali.
Powinna działać. Bierzesz razem z prenatalem? Witaminy B lubią być razem (kwas foliowy to też Wit B), tak mi się wydaje i ja tak biorę. Może u Ciebie po prostu tego żelaza trzeba dostarczać, tylko witaminy cudów nie uczynia.

Powinna działać. Bierzesz razem z prenatalem? Witaminy B lubią być razem (kwas foliowy to też Wit B), tak mi się wydaje i ja tak biorę. Może u Ciebie po prostu tego żelaza trzeba dostarczać, tylko witaminy cudów nie uczynia.
Prenatal biorę,magne b6, bensis,tardyferon,ale od każdych co biorę robię odstępy czasowe. Może jeszcze kupić kwas foliowy 🤔

reklama
Do góry