Też mam małe, ale przy tym nawale pokarmu naprawdę mocno się powiększyły gdzies tak o 2 rozmiary. I wtedy przekonałam się, że jednak wolę swoje normalne małe niż takie nabrzmiałeMi od początku ciąży urosły może o pół rozmiaru małe cycki są mi pisane do grobowej deski
reklama
No to rzeczywiście ciężko powiedzieć jaki kupić biustonosz, loteriaTeż mam małe, ale przy tym nawale pokarmu naprawdę mocno się powiększyły gdzies tak o 2 rozmiary. I wtedy przekonałam się, że jednak wolę swoje normalne małe niż takie nabrzmiałe
aspekt
Fanka BB :)
Ja bym najchętniej teraz kupiła takie typu top, ale te rozmiarowki S/M/L/XL to zwykle pomyłka, bo jak obwód dobry, to z cycków są naleśniki. A jaki model planujesz tym razem do szpitala?Na początku musialam kupić większy rozmiar bo miałam straszny nawał pokarmu i te co sobie kupilam przed porodem okazały sie za małe, potem jak się laktacja unormowała to wróciłam do nich. Ale to pewnie bardzo indywidualna sprawa. Na początku najlepsze są takie bawelniane bez żadnych usztywnień, żeby nic nie uciskało.
A z Lidla któraś miała ?Ja bym najchętniej teraz kupiła takie typu top, ale te rozmiarowki S/M/L/XL to zwykle pomyłka, bo jak obwód dobry, to z cycków są naleśniki. A jaki model planujesz tym razem do szpitala?
Tak ciężko przewidzieć, ja się w ogóle nie spodziewałam,że będą takie duże ale trwało to krótko, jak się unormowała laktacja, gdzieś tak po 3 miesiącach to wróciły do normalnego rozmiaruNo to rzeczywiście ciężko powiedzieć jaki kupić biustonosz, loteria
Coś takiego do szpitala zamówiłam tym razem Link do: Biustonosz do karmienia Vera - czarny i mam nadzieję że będzie ok, a później to mi się dobrze sprawdzały z him.Ja bym najchętniej teraz kupiła takie typu top, ale te rozmiarowki S/M/L/XL to zwykle pomyłka, bo jak obwód dobry, to z cycków są naleśniki. A jaki model planujesz tym razem do szpitala?
Koniczynka93
Mi też piersi niewiele urosły od początku ciąży. Może też o pół rozmiaru... Więc chyba zakupie miseczkę rozmiar większą.
Koniczynka93
W Lidlu właśnie spoko są ceny, za dwie sztuki 50 zł.. Myślę nad zakupemA z Lidla któraś miała ?
Animowana
Bielizna do karmienia i kolekcja dla mam | ESOTIQ
Funkcjonalność nie musi oznaczać rezygnacji ze stylu. Kolekcja Dla Mam od ESOTIQ to idealne dopasowanie, oddychający materiał i kobiece kroje.
esotiq.com
reklama
crainte
Mi na pierwsze miesiące lidlowe się fajnie sprawdzały do chodzenia po domu. Do ludzi, to jednak coś stabilniejszego ubierałam. Teraz mam XL z Rossmana. Przed ciążą mialam 75D. W ciąży już mi niewygodnie i lepiej 80. Zazdroszczę każdej, która ma C lub D... Fajnie było