Do mnie po 20tyg dzwoniła, się zdziwiłam skąd ma moj numer telefonu. Mówiłam że jak się zdecyduje dam znać, teraz widzę że i nawet ostre promocje zrobili ale jakoś nie jestem za tym.zastanawialiśmy się nad tym, rozmawiałam z przedstawicielką, przesłała mi ofertę na maila i finalnie zrezygnowaliśmy...
reklama
kaha216
Moderator
do końca lipca było -30% i tym próbowali nas skusić, ale teraz widzę, że też mają niezła promocję do mnie dzwoniła, bo w aplikacji ciążowej preglife jest do wygrania darmowe magazynowanie no i się zgłosiłam, chociaż nic w życiu nie wygrałam więc szanse są marneDo mnie po 20tyg dzwoniła, się zdziwiłam skąd ma moj numer telefonu. Mówiłam że jak się zdecyduje dam znać, teraz widzę że i nawet ostre promocje zrobili ale jakoś nie jestem za tym.
Koniczynka93
Fanka BB :)
Mam pytanie co do biustonosza do karmienia piersią - może dziwne, ale nie wiem jaki rozmiar kupić, czy taki jak aktualnie noszę czy miseczkę większą? Zastanawia mnie to...
crainte
Ponoć nawet dwa rozmiary większe Jednocześnie bawi i wkurza mnie to strasznie, bo ja już w ciąży dobiłam dwa rozmiary, czyli do karmienia powinnam mieć chyba GMam pytanie co do biustonosza do karmienia piersią - może dziwne, ale nie wiem jaki rozmiar kupić, czy taki jak aktualnie noszę czy miseczkę większą? Zastanawia mnie to...
aspekt
Radzą jedna miske większą, ja tak zrobiłam i było w miarę OK. Teraz chyba będę musiała dokupić jeszcze większą, bo już pół ciąży chodzę w karmniku i wcale nie jest luźny.Mam pytanie co do biustonosza do karmienia piersią - może dziwne, ale nie wiem jaki rozmiar kupić, czy taki jak aktualnie noszę czy miseczkę większą? Zastanawia mnie to...
@crainte Ja tak mam, że bez ciąży 70C albo 65D a teraz noszę karmniki chyba 70G...
crainte
Gdzie kupiłaś?Radzą jedna miske większą, ja tak zrobiłam i było w miarę OK. Teraz chyba będę musiała dokupić jeszcze większą, bo już pół ciąży chodzę w karmniku i wcale nie jest luźny.
@crainte Ja tak mam, że bez ciąży 70C albo 65D a teraz noszę karmniki chyba 70G...
aspekt
Alles.Gdzie kupiłaś?
Na początku musialam kupić większy rozmiar bo miałam straszny nawał pokarmu i te co sobie kupilam przed porodem okazały sie za małe, potem jak się laktacja unormowała to wróciłam do nich. Ale to pewnie bardzo indywidualna sprawa. Na początku najlepsze są takie bawelniane bez żadnych usztywnień, żeby nic nie uciskało.Mam pytanie co do biustonosza do karmienia piersią - może dziwne, ale nie wiem jaki rozmiar kupić, czy taki jak aktualnie noszę czy miseczkę większą? Zastanawia mnie to...
reklama
To tak jak miMi od początku ciąży urosły może o pół rozmiaru małe cycki są mi pisane do grobowej deski