W tamtej ciąży to miałam piekące stopy nie do wytrzymania pamiętam po ścianach chlodzilam.Teraz tez balkon uchylam bo mi duszno i stopy też mi się grzeją także syndrom niespokojnych nóg heheMi też jak by bardziej gorąco.. Niby noce chłodne teraz, okno balkonowe otwarte całkowicie a mi gorąco że kołdrę zrzucam.. Myślę że ta poduszka rogal grzeje bardzo... Bo otula plecy brzuch aa patrzę na męża jak śpi to kołdra zaciągnięta po same uszy..
reklama
Możemy mieć ale nie jestem pewna czy chcę. Przez pierwszy miesiąc mąż będzie ze mna i wtedy zobaczę jak idzie.noo, bliźniaki to wyzwanie, będziecie mieli kogoś z dziadków do pomocy, chociaż na początek?
Anulka4247
Fanka BB :)
Jejku dziewczyny mi to już coś na mózg zaczyna padać. Przyjechałam do tego medicover na tą krew i szczepienie, i okazało się, że ja się umówiłam do dwóch różnych centrów na różnych ulicach. W innym pobranie, w innym szczepienie. Musiałam to szczepienie odwołać bo bym nie zdążyła się przemieścić. I wracam niezaszczepiona, bo wolnych wizyt nie było. Normalnie parodia
Och nie bądź dla siebie surowa ja rozwiązując krzyżówki zaczynam się czuć jak ameba umysłowaJejku dziewczyny mi to już coś na mózg zaczyna padać. Przyjechałam do tego medicover na tą krew i szczepienie, i okazało się, że ja się umówiłam do dwóch różnych centrów na różnych ulicach. W innym pobranie, w innym szczepienie. Musiałam to szczepienie odwołać bo bym nie zdążyła się przemieścić. I wracam niezaszczepiona, bo wolnych wizyt nie było. Normalnie parodia
olala25
no to samo to, że mąż będzie miesiąc to już super mój 2 tygodnie będzie i przez to teraz nie może sobie na wolne pozwolić, tylko pojedyncze dni bierze. Ja też wolę się sama noworodkiem zajmować, ale fajnie jak ktoś podrzuci jedzenie czy pomoże czasem posprzątać, no szczególnie jak trzeba dwójkę maluchów ogarnąć.Możemy mieć ale nie jestem pewna czy chcę. Przez pierwszy miesiąc mąż będzie ze mna i wtedy zobaczę jak idzie.
kociamama.
Moderator
Ja tez mam wrazenie, ze inteligencja w ciazy to mi niezle spadla czasem to az wstyd komentowac, ze czegos nie ogarnelam, mozg potrzebuje wiecej czau, zeby zwoje zaczely stykacJejku dziewczyny mi to już coś na mózg zaczyna padać. Przyjechałam do tego medicover na tą krew i szczepienie, i okazało się, że ja się umówiłam do dwóch różnych centrów na różnych ulicach. W innym pobranie, w innym szczepienie. Musiałam to szczepienie odwołać bo bym nie zdążyła się przemieścić. I wracam niezaszczepiona, bo wolnych wizyt nie było. Normalnie parodia
Anulka ciesz się ze tak późnoJejku dziewczyny mi to już coś na mózg zaczyna padać. Przyjechałam do tego medicover na tą krew i szczepienie, i okazało się, że ja się umówiłam do dwóch różnych centrów na różnych ulicach. W innym pobranie, w innym szczepienie. Musiałam to szczepienie odwołać bo bym nie zdążyła się przemieścić. I wracam niezaszczepiona, bo wolnych wizyt nie było. Normalnie parodia
Ja kiedyś się umówiłam do kosmetyczki, a ze bez obiadu to kupiłam sobie drożdżówkę. Przyszłam, powiedziałam dzień dobry, zjadłam drożdżówkę i się okazało ze to nie ten dzień
Nie dość że mózg to i ruchy też się spowalniająJa tez mam wrazenie, ze inteligencja w ciazy to mi niezle spadla czasem to az wstyd komentowac, ze czegos nie ogarnelam, mozg potrzebuje wiecej czau, zeby zwoje zaczely stykac
reklama
olala25
Ja męża wysłałam, żeby wniosek o ten dodatek osłonowy złożył, no i przyszła nam dzisiaj odpowiedź, że już w styczniu składaliśmy, w ogóle tego nie pamiętam nie pocieszę Was, po porodzie ruchy będą szybsze, ale mózg niestety niekoniecznie