reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja to mam zamiar prać i prasować wszystko na koniec sierpnia. To prasowanie ma tez za zadanie zabicie zarazków. Jak potem przechowujecie uprasowane rzeczy, żeby byly higienicznie czyste? Jakieś woreczki strunowe?
do szpitala pakuje w woreczkach strunowych bardziej z myślą żeby tam czegoś nie nałapać . W domu trzymam normalnie w szafie, psy będą ja dotykały to sorry ale nie będę się bawiła żeby coś odkazac bo potem
Się okaże ze dziecko ma
Na wszystko alergie 🤪🤪🤪🤪
W
Zabijanie zarazków 🤪🤪🤪🤪
Okazuje się, że mój gin jeszcze nie zaczął urlopu. Idę więc dziś na wizytę jak rasowa panika, żeby obejrzeć te moja szyjke :)
daj znać po wizycie ale jestem pewna ze wszystko jest super 😋

do szpitala pakuje w woreczkach strunowych bardziej z myślą żeby tam czegoś nie nałapać . W domu trzymam normalnie w szafie, psy będą ja dotykały to sorry ale nie będę się bawiła żeby coś odkazac bo potem
Się okaże ze dziecko ma
Na wszystko alergie 🤪🤪🤪🤪
W
Zabijanie zarazków 🤪🤪🤪🤪
daj znać po wizycie ale jestem pewna ze wszystko jest super 😋
Dobry pomysł z tymi woreczkami do szpitala. Zawsze mniejsza szansa, że ze szpitala przyniesie się cos. No i można porobić w woreczki gotowe zestawy do ubrania :) żeby potem w stresie nie ubrać dziecko w dwie różne skarpetki 😅

Dobry pomysł z tymi woreczkami do szpitala. Zawsze mniejsza szansa, że ze szpitala przyniesie się cos. No i można porobić w woreczki gotowe zestawy do ubrania :) żeby potem w stresie nie ubrać dziecko w dwie różne skarpetki 😅
Jak już coś będzie w szpitalu to i na woreczku przyniesiesz.

Ale to jest zapach drewna, czy sklejki, kleju i innych paskudztw? Jak drewna, to bym zostawiła.. Jak inne paskudztwa, to po prostu musi się utlenić.
Wydaje mi sie, ze drewna ale az takim majstrem to ja nie jestem, moge sie mylic😂
Pomyslalam jeszcze, zeby powkladac do szuflad jakies reczniki ktore pochlona ten zapach bo jak taka sama komode kupilismy do sypialni i zaraz ja zapelnilismy to w moment tego zapachu nie bylo, a ta jak stoi pusta to juz od 2tyg nie mozemy sie go pozbyc

reklama
Do góry