reklama
do szpitala pakuje w woreczkach strunowych bardziej z myślą żeby tam czegoś nie nałapać . W domu trzymam normalnie w szafie, psy będą ja dotykały to sorry ale nie będę się bawiła żeby coś odkazac bo potemJa to mam zamiar prać i prasować wszystko na koniec sierpnia. To prasowanie ma tez za zadanie zabicie zarazków. Jak potem przechowujecie uprasowane rzeczy, żeby byly higienicznie czyste? Jakieś woreczki strunowe?
Się okaże ze dziecko ma
Na wszystko alergie
W
Zabijanie zarazków
daj znać po wizycie ale jestem pewna ze wszystko jest superOkazuje się, że mój gin jeszcze nie zaczął urlopu. Idę więc dziś na wizytę jak rasowa panika, żeby obejrzeć te moja szyjke
kaha216
Moderator
zrobiłam 272zl nie moje znowu... to jest jakiś dramat z tymi cenamiNo ja ostatnio też zdjęć nie dostaje, to super urosła.
Widzisz uspokoiła Cię ale wiadomo lepiej iść do Endo ,a robiłaś już te dodatkowe badania?
Dobry pomysł z tymi woreczkami do szpitala. Zawsze mniejsza szansa, że ze szpitala przyniesie się cos. No i można porobić w woreczki gotowe zestawy do ubrania żeby potem w stresie nie ubrać dziecko w dwie różne skarpetkido szpitala pakuje w woreczkach strunowych bardziej z myślą żeby tam czegoś nie nałapać . W domu trzymam normalnie w szafie, psy będą ja dotykały to sorry ale nie będę się bawiła żeby coś odkazac bo potem
Się okaże ze dziecko ma
Na wszystko alergie
W
Zabijanie zarazków
daj znać po wizycie ale jestem pewna ze wszystko jest super
No koszmar z cenami , potem się dziwią że ludzie się nie leczą ,same badania ile potem za wizytę kokosy i jeszcze często nie potrafią się określić na jednej wizycie i zlecają dalsze badania.zrobiłam 272zl nie moje znowu... to jest jakiś dramat z tymi cenami
Jak już coś będzie w szpitalu to i na woreczku przyniesiesz.Dobry pomysł z tymi woreczkami do szpitala. Zawsze mniejsza szansa, że ze szpitala przyniesie się cos. No i można porobić w woreczki gotowe zestawy do ubrania żeby potem w stresie nie ubrać dziecko w dwie różne skarpetki
Joo ale woreczek w domu zdejme i do śmieci, a ubranka jeszcze raz przepiore ( tu mówię jakby zestaw był nieużywany)Jak już coś będzie w szpitalu to i na woreczku przyniesiesz.
kociamama.
Moderator
Wydaje mi sie, ze drewna ale az takim majstrem to ja nie jestem, moge sie mylicAle to jest zapach drewna, czy sklejki, kleju i innych paskudztw? Jak drewna, to bym zostawiła.. Jak inne paskudztwa, to po prostu musi się utlenić.
Pomyslalam jeszcze, zeby powkladac do szuflad jakies reczniki ktore pochlona ten zapach bo jak taka sama komode kupilismy do sypialni i zaraz ja zapelnilismy to w moment tego zapachu nie bylo, a ta jak stoi pusta to juz od 2tyg nie mozemy sie go pozbyc
reklama
crainte
Fanka BB :)
W ogóle takie pakaieciki są fajne. Proszą Cię o ubranka i podajesz pakiecik, a nie szukasz po całej torbie, co by tu...Joo ale woreczek w domu zdejme i do śmieci, a ubranka jeszcze raz przepiore ( tu mówię jakby zestaw był nieużywany)