Zflustrowana
Fanka BB :)
Tylko poproś lekarza żeby nie w urodziny synów. Trzymaj sięi raczej będzie wrześniowy pewnie w poniedziałek na wizycie się potwierdzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko poproś lekarza żeby nie w urodziny synów. Trzymaj sięi raczej będzie wrześniowy pewnie w poniedziałek na wizycie się potwierdzi
oj tak. Już jak byłam w drugiej ciąży to starszy syn mnie prosił,żeby tylko nie w jego urodziny i się udało, chociaż nie dotrzymałam do umówionego terminu. Teraz mam nadzieję,że też się uda nie w urodziny. Dziękuję! Trzymaj się, pozdrawiamTylko poproś lekarza żeby nie w urodziny synów. Trzymaj się
Ja jestem 3 tyg za Tobą (25t2d) a mam to samo. Na nocne siku wstaje jak stara babcia i tylko balkonika mi brakuje, a potem zasnąć nie mogę, bo zgaga się zaczyna. Czysta radość z ciąży niesamowite, że niektóre dziewczyny dowiadują się, że były w ciąży w dniu poroduDziewczyny a jak sypiacie? U mnie od dwóch dni problem... Ciągle toaleta a potem ułożyć się nie mogę bo biodra bolą... A jak wstanę w nocy do toalety to ledwo idę bo kręgosłup jakby sztywny ale po paru krokach puszcza.. A tu jeszcze tyle dni przede mną.. Dziś liczyłam i zostało mi 80 dni do terminu porodu.
Byłam dziś rutnowo w lab. Pielęgniarka na tyle siwiutka i starszawa, że mówiła do mnie na Ty Pyta po wejściu "to co byś ty chciała dzisiaj?", ja mówię "śniadanko i kawę z mlekiem najlepiej". Zaczęła się śmiać i mówi, że wierzy, że po 25 tygodniu to już labolatorium może obrzydnąćJa jestem 3 tyg za Tobą (25t2d) a mam to samo. Na nocne siku wstaje jak stara babcia i tylko balkonika mi brakuje, a potem zasnąć nie mogę, bo zgaga się zaczyna. Czysta radość z ciąży niesamowite, że niektóre dziewczyny dowiadują się, że były w ciąży w dniu porodu
Na krztusieć masz czas do 36 tyg., Ale z krwią, to sama najlepiej wiesz, że nie musi oznaczać nic złego. Dobrze, że masz dziś wizytę.mam krew na papierze, wizytę u gin mam dopiero popołudniu a o 12 miałam się szczep na krztusiec
Dużo tej krwi ? Do muszli nic nie poleciało ? A nadal masz obolała pusie?mam krew na papierze, wizytę u gin mam dopiero popołudniu a o 12 miałam się szczep na krztusiec
tez mam problem ze spaniem.. jak już się ułożę to kopnie mnie po pęcherzu Np i od razu znowu chce mi się do toalety tak samo np jakDziewczyny a jak sypiacie? U mnie od dwóch dni problem... Ciągle toaleta a potem ułożyć się nie mogę bo biodra bolą... A jak wstanę w nocy do toalety to ledwo idę bo kręgosłup jakby sztywny ale po paru krokach puszcza.. A tu jeszcze tyle dni przede mną.. Dziś liczyłam i zostało mi 80 dni do terminu porodu.
piona z zgaga mi pomaga tylko pare łyków zimnego mleka w zeszłej ciszy ratowało mnie tez renni ale to miętowe byłoJa jestem 3 tyg za Tobą (25t2d) a mam to samo. Na nocne siku wstaje jak stara babcia i tylko balkonika mi brakuje, a potem zasnąć nie mogę, bo zgaga się zaczyna. Czysta radość z ciąży niesamowite, że niektóre dziewczyny dowiadują się, że były w ciąży w dniu porodu