Oby były zdrowe, duże i donoszone50 wogole nie mam, na 56mam mało. W razie gdyby coś się działo wcześniej to ktoś by mi dokupił.Corka urodziła się 56cm. Zobaczymy jak młody. Nie powiedziane że bliźniaki będą małe hehe w twoim przypadku akurat rosnąl jak pojedyncze
reklama
Ja 50 nie kupuje, dwójka dzieci 57 i 56 cm przy urodzeniu, to powiem szczerze że niektóre 56 były małe, wszystko zależy od firmy... Tak jak mówią dziewczyny w razie potrzeby można dokupić 50Dużo kupiłyście takich ubranek w rozmiarze 50? Bo ja nie mam takich, najmniejsze kupowałam to 56.. I takich mam sporo i 62 też sporo..
No jak każda z nas ma taką nadzieję z ciuchami mniejszy problem.Oby były zdrowe, duże i donoszone
aspekt
Fanka BB :)
W dzień chodzę w majtkach nawet do dłuższej sukienki, bo ciągle na noc mam globulki i one mi cały dzień kapia, leci nie tylko po nogach, ale normalnie na podłogę. Tylko majtki/wkładki zmieniam bardzo często. Ale generalnie jest to idealne środowisko do kiszenia :/
A w nocy - nienawidzę spać w koszulach, ale w ciąży to robię, żeby brzucha nie obciskac, żeby w ogóle się w coś zmieścić, żeby właśnie powietrzyc. Natomiast koszule zawsze po kilku godzinach spania mam zawinięta wokół cycków, co oznacza, że leżę z gołym tyłkiem. A to słabe jest przy dzieciach, szczególnie przy chłopaku-nastolatku.
Wizytę mam za 9 dni, chyba spróbuję ogarnąć "domowymi" sposobami... Znając moja gin, znowu będziemy się chandryczyc, że ja chcę posiew z tych miejsc a ona mi zapisze macmiror w maści, bo to jej ulubiony lek na takie powierzchowne zaczerwienienia ;/
A w nocy - nienawidzę spać w koszulach, ale w ciąży to robię, żeby brzucha nie obciskac, żeby w ogóle się w coś zmieścić, żeby właśnie powietrzyc. Natomiast koszule zawsze po kilku godzinach spania mam zawinięta wokół cycków, co oznacza, że leżę z gołym tyłkiem. A to słabe jest przy dzieciach, szczególnie przy chłopaku-nastolatku.
Wizytę mam za 9 dni, chyba spróbuję ogarnąć "domowymi" sposobami... Znając moja gin, znowu będziemy się chandryczyc, że ja chcę posiew z tych miejsc a ona mi zapisze macmiror w maści, bo to jej ulubiony lek na takie powierzchowne zaczerwienienia ;/
aspekt
Mi to się na dalszych etapach rozwoju też sprawdza: na roczne dziecko pasuje mi rozmiar 86 a do takiego wzrostu jeszcze daleko albo dziecko ma 130 cm wzrostu, ale ciuchy już na 140/146, bo 134 za małe.Ja 50 nie kupuje, dwójka dzieci 57 i 56 cm przy urodzeniu, to powiem szczerze że niektóre 56 były małe, wszystko zależy od firmy... Tak jak mówią dziewczyny w razie potrzeby można dokupić 50
Prywatnie chodzisz i posiewu niechce Ci zrobić.W dzień chodzę w majtkach nawet do dłuższej sukienki, bo ciągle na noc mam globulki i one mi cały dzień kapia, leci nie tylko po nogach, ale normalnie na podłogę. Tylko majtki/wkładki zmieniam bardzo często. Ale generalnie jest to idealne środowisko do kiszenia :/
No te rozmiarowki to wkurzają, wogole strasznie wąskie te rzeczy robią w pasie wiem że morawiecki mówił że mamy mniej jeść ale no bez przesadyMi to się na dalszych etapach rozwoju też sprawdza: na roczne dziecko pasuje mi rozmiar 86 a do takiego wzrostu jeszcze daleko albo dziecko ma 130 cm wzrostu, ale ciuchy już na 140/146, bo 134 za małe.
aspekt
Dlatego nie jestem w stanie jej nikomu polecic - a na znanym lekarzu ma 400 opinii głównie na 5*, nie przeczytałam żadnej negatywnej.Prywatnie chodzisz i posiewu niechce Ci zrobić.
aspekt
Ja tak mam, że jedna córka jest bardzo szczupła i leginsy z Pepco są idealne na nią. A druga ma amorkowate kształty i nawet na kostkę jej nie wejdą leginsy i musi chodzić w dresach chłopięcych. Czasem wpadną mi w ręce jakies niemieckie legginsy, to jeszcze jakoś. Albo kupuje 3/4 w dużo za dużym rozmiarze z metki i robią za długie :/ Podobnie z rajstopami.No te rozmiarowki to wkurzają, wogole strasznie wąskie te rzeczy robią w pasie wiem że morawiecki mówił że mamy mniej jeść ale no bez przesady
reklama
Anulka4247
Ja mam to samo i kupiłam super ciążową piżamę w sinsay ze spodenkami z ogromnym miejscem na brzuch, jest bardzo wygodna. W koszulach nienawidzę spać od zawsze, tak jak ty budzę się z koszulą pod brodą.W dzień chodzę w majtkach nawet do dłuższej sukienki, bo ciągle na noc mam globulki i one mi cały dzień kapia, leci nie tylko po nogach, ale normalnie na podłogę. Tylko majtki/wkładki zmieniam bardzo często. Ale generalnie jest to idealne środowisko do kiszenia :/