Celia89
Fanka BB :)
Nie wiem Nie umiemUszanowanko to teraz jeszcze powiedz jak tam wleźć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem Nie umiemUszanowanko to teraz jeszcze powiedz jak tam wleźć?
bedzie i tu tez mozemy pisac ;p tylko jak chcemy wrzucic zdjecie swojej facjaty czy dzieci to chyba lepiej nie publicznie ;pTo tego wątku już nie będzie czy jak ?
Powiem szczerze ze nie wiem do jakiego, nie pytalamJa zapisałam się dziś i mam na 12kwietnia, będzie wtedy 12+6 myśle, że dopasowują to do wieku ciąży
@Kama88 do jakiego lekarza Cię zapisali? Mnie do Małgorzaty Milewskiej-Lewandowskiej
No, dziady wstretne [emoji3525] tzn.ja sie jakos mega nie stresuje, bo juz na USG wyszlo wszystko elegancko, a lekarz ma ten certyfikat FMF czy jak to sie zwalo i podobno naprawde dobry specjalista, wiec raczej traktuje ten wynik pro-forma, ale mimo wszystko mogliby sie pospieszyc [emoji14]
A na NIFTY ile sie czeka? Mam pod koniec marca, to pewnie dopiero gdzies w polowie kwietnia sie dowiem co tam?
A Ty masz tam dostęp? To jest chyba tak, że Ty jako założycielka wątku możesz zgłosić listę osób, które mają mieć tam dostęp, do moderatora. Czyli aniaslu?Nie wiem Nie umiem
Ooo, albo i nie tak @meraja - Ty możesz już wejść?