reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Wlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarna 🤔
A czemu by nie mogła być? Ja byłam chrzestną (dwa lata temu) i nikt mnie nie pytał czy jestem w ciąży, tylko czy mam kwit, że jestem bierzmowana.
Kurde, mam nadzieję, że nie ma już na tym świecie księży, którym mogłoby to przeszkadzać. To nie średniowiecze, gdzie kobieta w trakcie okresu była nieczysta 😛

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było ale jakoś weny brak i czasu, ale starałam się was czytać na bieżąco. Ja już jutro w końcu pierwsza wizyta, dzień wolny w pracy sobie wzięłam więc i pospie troszkę dłużej i mam nadzieję na same dobre wieści jutro 😀 wszystkim dziewczynom po wizytach gratuluję 😀
U mnie dalej brak apetytu 1, 5 kg na minusie, mdłości troszkę mniejsze ale czasami daja jeszcze popalić, a no i to zmeczenie nic nie odpuszcza, czuje się jak rozjechana przez walec.
Miłego dnia wam życzę i dobrego samopoczucia 😀

Wlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarna 🤔
To tylko zabobon, że niby dziecko będące pod sercem matki chrzestnej odbierze zdrowie i szczęście temu chrzczonemu, także w Kościele problemu nie będzie :) ale znam osoby które nie chciały za chrzestna kobiety w ciąży właśnie przez te przesądy...

reklama
@Kama88 to jest tylko zabobon, także myślę że śmiało możesz być matka chrzęstna 😀 ja napewno bym nie odmówiła bycia chrzestną jakbym była w ciąży.

Do góry