Celia89
Fanka BB :)
Moj to ciagnie az po jajnikach. XD normalnie az kosc ogonowa czujeCzemu nieprzyjemne? Mi one większej różnicy nie robią. No chyba że lekarz nie widzi czegoś dokładnie i zaczyna tym gmerac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj to ciagnie az po jajnikach. XD normalnie az kosc ogonowa czujeCzemu nieprzyjemne? Mi one większej różnicy nie robią. No chyba że lekarz nie widzi czegoś dokładnie i zaczyna tym gmerac
O kurna, to jakiś szaleniec moja ginekolog jest mega delikatna, zawsze mnie po kilkanaście razy pyta czy ok i czy nic nie boli. To w ogóle miła kobietkaMoj to ciagnie az po jajnikach. XD normalnie az kosc ogonowa czuje
Ja byłam. Ale nie pamiętam czy brat mówił dla księdza o tymMam takie pytanie, czy moze ktoras z wam byla chrzestną w ciąży? Bo ja mam byc poproszona za chrzestną i nie chce odmawiać poniewaz chcialabym zeby kuzynka byla również chrzestna u mojego dziecka
Wlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarnaJa byłam. Ale nie pamiętam czy brat mówił dla księdza o tym
A czemu by nie mogła być? Ja byłam chrzestną (dwa lata temu) i nikt mnie nie pytał czy jestem w ciąży, tylko czy mam kwit, że jestem bierzmowana.Wlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarna
To tylko zabobon, że niby dziecko będące pod sercem matki chrzestnej odbierze zdrowie i szczęście temu chrzczonemu, także w Kościele problemu nie będzie ale znam osoby które nie chciały za chrzestna kobiety w ciąży właśnie przez te przesądy...Wlasnie nie wiem z czegi to wynika czy to zabobony czy jednak kościół uznaje ze chrzestna bie powinna byc ciężarna