reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Mam pytanie wg OM mam dzisiaj 10+0 a w środę na USG wyszło 8+0 dwa tygodnie różnicy nie widziałam u żadnej z was aż takiej różnicy
A jak u ciebie z owulacją? Mogło dojść do zapłodnienia o 2 tygodnie później?

Ja mam starszą ciążę niż wg OM, wydawało mi się, że o 4 dni, tymczasem w 6tygodniu wyszła o dzień mlodsza, w 8tygodniu o 2 dni starsza. Czekam na badania prenatalne w 12+1, to wtedy zobaczymy co i jak.

Jak na kolejnym usg np. Za tydzień /dwa dzidzia będzie się rozwijała prawidłowo, to mimo tej 2 tygodniowej różnicy, myślę, że nie masz się czym martwić 😉

Trzymam kciuki ✊✊✊

A jak u ciebie z owulacją? Mogło dojść do zapłodnienia o 2 tygodnie później?

Ja mam starszą ciążę niż wg OM, wydawało mi się, że o 4 dni, tymczasem w 6tygodniu wyszła o dzień mlodsza, w 8tygodniu o 2 dni starsza. Czekam na badania prenatalne w 12+1, to wtedy zobaczymy co i jak.

Jak na kolejnym usg np. Za tydzień /dwa dzidzia będzie się rozwijała prawidłowo, to mimo tej 2 tygodniowej różnicy, myślę, że nie masz się czym martwić 😉

Trzymam kciuki ✊✊✊
Ja znam datę zapłodnienia bo był to jednorazowy sex 😃po powrocie meza z delegacji 11.01 😃

Kurde no... A mi znowu jest niedobrze, a taki był piękny poranek 😭 teraz do mojego zestawu dołączył ból głowy, cudowności ☹️
I ta tępa pogoda dzisiaj - raz słońce, że oczy wypala, a za minutę ciemno jakby miała być burza

O właśnie, ech te matki 😉

Te formalności to można w urzędzie stanu cywilnego załatwić jeszcze przed narodzinami? Chodzi o to, że ojciec przyznaje, że jest ojcem, tak? 😂
Nie to można bez ślubu już w ok 6 mc. :) A później może już legalnie podjechać sam i zarejestrować dziecko. Mi się po ciąży nie chciało Xd

Nie to można bez ślubu już w ok 6 mc. :) A później może już legalnie podjechać sam i zarejestrować dziecko. Mi się po ciąży nie chciało Xd

Można zgłosić narodzenie przez ePUAP dostać akt urodzenia i pesel. My dostaliśmy te dokumenty listem poleconym. Jakoś w 7 miesiącu tez byliśmy w urzędzie zdeklarować ojcostwo, czy jak się to nazywa [emoji28]

reklama
Do góry