reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Oj dziewczyny nie pocieszacie z tymi mdlosciami, ale mam nadzieję że nie będziemy długo się z tym męczyć.
Ja już w pracy, na razie jest ciutkę lepiej niż wczoraj ale tez nie będę krakać bo zaraz mnie dopadnie ze zdwojoną siła.
Miłego dnia wam życzę dziewczyny 😉

Cześć dziewczyny, ja dziś lepiej z moim przeziębieniem więc co innego musiało się zacząć... Miałam lekkie mdłości dobrej pory, ale dziś wypiłam pół filiżanki mojego ulubionego napoju (kawy) i co ... W ubikacji skończyła kawusia 😭 nie pachnie i nie smakuje już tak samo. Ledwo dobiegłam do 🚽. Lokator w brzuszku rządzi się 😅

Proszę moje zdjęcie🙈 sorki za bałagan, ale wczoraj miałam ciężki dzień z moim ciśnieniem, 6tc brzuch nawet troszkę mniejszy niż na starcie bo jem mniej niż przed ciążą, po obiedzie troszkę większy jest niż na zdjęciu 🙈 no ale ogólnie z takim beboszkiem startuję

Załączniki

• IMG_20210302_081516.jpg
    IMG_20210302_081516.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 95
Cześć dziewczyny 🙂 ja w niedzielę panikowała, że się dobrze czuję 🤦 a dzisiaj ledwo żyje 😒 czasami lepiej chyba nie mówić głośno, że jest poprawa 😂
oj tak, jak tylko poczuje się lepiej to panika.
Ogólnie babki w ciąży to dziwne zjawisko, mamy mdłości do gadamy "byle przeszło" , przejdzie to panika co się dzieje, nie czuć brzucha źle, boli to strach. Aktualnie mam etap, że nie mogę się doczekać wizyty a błagam - kto lubi chodzić do ginekologa :D

Dajcie proszę namiar na fajne staniki w których nie eksplodują cycki na tym etapie - wszelkie fiszbiny to przecież męczarnia :D

reklama
Ja obecnie 5+6 i oprócz bólu piersi jest super, czasami mnie tylko mdli, na szczęście szybko przechodzi, ale nie cieszę się na zapas, bo z każdym dniem może być różnie 🙈 modlę się tylko, żebym nie wymiotowała, nie cierpię tego, mam traume z dzieciństwa, która została mi do teraz. Jak widzę lub słyszę, że ktoś wymiotuje, to dostaję palpitacji serca 😂
A co do mówienia o ciąży, to na razie wie tylko mąż i moja najlepsza przyjaciółka, która również jest w ciąży (2 tygodnie różnicy między nami), po pierwszym usg jeśli z dzidzią będzie oki mamy zamiar powiedzieć rodzicom, a reszta to już pewnie dowie się z biegiem czasu :)
Ok
oj tak, jak tylko poczuje się lepiej to panika.
Ogólnie babki w ciąży to dziwne zjawisko, mamy mdłości do gadamy "byle przeszło" , przejdzie to panika co się dzieje, nie czuć brzucha źle, boli to strach. Aktualnie mam etap, że nie mogę się doczekać wizyty a błagam - kto lubi chodzić do ginekologa :D

Dajcie proszę namiar na fajne staniki w których nie eksplodują cycki na tym etapie - wszelkie fiszbiny to przecież męczarnia :D
Ja wolę do ginekologa niż dentysty 🤪

Do góry