reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Zobacz załącznik 1242896Zobacz załącznik 1242897

bylam lekko opasla wiec tak naprawde ciazowe ksztalty widac na 14 tc :p teraz myslalam zeby zaczac wczesniej ale bez sensu bo tak jak mówisz wzdęcia a 2 XD wiszacy fałd po cc. W 1 tyg to moga se zaczynac szczupaki;p

Zobacz załącznik 1242896Zobacz załącznik 1242897

bylam lekko opasla wiec tak naprawde ciazowe ksztalty widac na 14 tc :p teraz myslalam zeby zaczac wczesniej ale bez sensu bo tak jak mówisz wzdęcia a 2 XD wiszacy fałd po cc. W 1 tyg to moga se zaczynac szczupaki;p
Oj jak ja chciałabym tak wyglądać w ciąży jak ty . Moja twarz pod koniec ciąży zmieniła się do nie poznania . Ty masz nogi jak sarenka nie ważne w którym tygodniu ciąży jaka to sprawiedliwość 😃😃😃

Ja jeszcze do pierwszej wizyty mam 3 tygodnie i zanim nie zobaczę serduszka i czy w ogóle nie jest pęcherzyk pusty to zwariuje 🤯
Niestety mój lekarz nie chce mnie zapisać na wizytę wcześniej niż 9tc a w mojej okolicy innego nie ma 😔

@Celia89 nie no, bez przesady, opasła nie byłaś. Super foty tak btw.! Choć szalone te końcowe, o jaaa, jaki ten brzuch duży, kurna to musi być naprawdę szaleństwo :-D No ja w sumie zaczynałam od zarysowanych mięśni brzucha, dlatego spodziewałam sie takich pięknych stopniowych przyrostów, brzucha kuleczki, a wyszła taka lipa, że dajcie spokój. Teraz nie mam już zarysowanych mięśni brzucha, mam wypchnięty bęben, na którym można pieśni wygrywać :-D

@Celia89 pięknie wyglądałaś w ciąży 😍
@n1k43et a robisz sobie fotki z rana czy wieczorem? Bo ja rano to mam płaski brzuch, dopiero wieczorem lekko wzdęty ale tak nie ma tragedii 😂
Jedynie widzę że ciut wiecej wody trzymam i całe moje ciało straciło taki sportowy wygląd 😂😂😂

@Celia89 pięknie wyglądałaś w ciąży 😍
@n1k43et a robisz sobie fotki z rana czy wieczorem? Bo ja rano to mam płaski brzuch, dopiero wieczorem lekko wzdęty ale tak nie ma tragedii 😂
Jedynie widzę że ciut wiecej wody trzymam i całe moje ciało straciło taki sportowy wygląd 😂😂😂
Właśnie zdradźcie kiedy najlepiej robić zdjęcia 😄
Jestem mega niewtajemniczona jeszcze we wszystkie brzuszkowe tematy, ale kiedy w ogóle widać brzuch?
Bo jestem trochę przerażona. U mnie 5t+3d (czyli meeeeeeega początek) a brzuch widać! Nie założę już obcisłej sukienki niezauważona.
Musiałam już zmienić spodnie!
Jestem wlasnie tez dość wysportowana i szczupła - ale sądziłam, że mam jeszcze dużo czasu na wymianę ciuchów. A musiałam dzisiaj kupić nowe staniki i spodnie 🤣
Logicznie myśląc to pewnie sprawka progesteronu i zatrzymanej wody? Tylko „spuchnięta” jestem wyłącznie na brzuchu 😅

Oj jak ja chciałabym tak wyglądać w ciąży jak ty . Moja twarz pod koniec ciąży zmieniła się do nie poznania . Ty masz nogi jak sarenka nie ważne w którym tygodniu ciąży jaka to sprawiedliwość 😃😃😃
Bo u mnie cała masa idzie w brzuch. Mi po pół roku ustąpywali ludzie pierwszenatwa w kolejce bo Pani w ciąży Xd jakie to bywa frustrujace

reklama
Do góry