reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Zobacz załącznik 1242896Zobacz załącznik 1242897

bylam lekko opasla wiec tak naprawde ciazowe ksztalty widac na 14 tc :p teraz myslalam zeby zaczac wczesniej ale bez sensu bo tak jak mówisz wzdęcia a 2 XD wiszacy fałd po cc. W 1 tyg to moga se zaczynac szczupaki;p

Zobacz załącznik 1242896Zobacz załącznik 1242897

bylam lekko opasla wiec tak naprawde ciazowe ksztalty widac na 14 tc :p teraz myslalam zeby zaczac wczesniej ale bez sensu bo tak jak mówisz wzdęcia a 2 XD wiszacy fałd po cc. W 1 tyg to moga se zaczynac szczupaki;p
Oj jak ja chciałabym tak wyglądać w ciąży jak ty . Moja twarz pod koniec ciąży zmieniła się do nie poznania . Ty masz nogi jak sarenka nie ważne w którym tygodniu ciąży jaka to sprawiedliwość 😃😃😃

Ja jeszcze do pierwszej wizyty mam 3 tygodnie i zanim nie zobaczę serduszka i czy w ogóle nie jest pęcherzyk pusty to zwariuje 🤯
Niestety mój lekarz nie chce mnie zapisać na wizytę wcześniej niż 9tc a w mojej okolicy innego nie ma 😔

@Celia89 nie no, bez przesady, opasła nie byłaś. Super foty tak btw.! Choć szalone te końcowe, o jaaa, jaki ten brzuch duży, kurna to musi być naprawdę szaleństwo :-D No ja w sumie zaczynałam od zarysowanych mięśni brzucha, dlatego spodziewałam sie takich pięknych stopniowych przyrostów, brzucha kuleczki, a wyszła taka lipa, że dajcie spokój. Teraz nie mam już zarysowanych mięśni brzucha, mam wypchnięty bęben, na którym można pieśni wygrywać :-D

@Celia89 pięknie wyglądałaś w ciąży 😍
@n1k43et a robisz sobie fotki z rana czy wieczorem? Bo ja rano to mam płaski brzuch, dopiero wieczorem lekko wzdęty ale tak nie ma tragedii 😂
Jedynie widzę że ciut wiecej wody trzymam i całe moje ciało straciło taki sportowy wygląd 😂😂😂

@Celia89 pięknie wyglądałaś w ciąży 😍
@n1k43et a robisz sobie fotki z rana czy wieczorem? Bo ja rano to mam płaski brzuch, dopiero wieczorem lekko wzdęty ale tak nie ma tragedii 😂
Jedynie widzę że ciut wiecej wody trzymam i całe moje ciało straciło taki sportowy wygląd 😂😂😂
Właśnie zdradźcie kiedy najlepiej robić zdjęcia 😄
Jestem mega niewtajemniczona jeszcze we wszystkie brzuszkowe tematy, ale kiedy w ogóle widać brzuch?
Bo jestem trochę przerażona. U mnie 5t+3d (czyli meeeeeeega początek) a brzuch widać! Nie założę już obcisłej sukienki niezauważona.
Musiałam już zmienić spodnie!
Jestem wlasnie tez dość wysportowana i szczupła - ale sądziłam, że mam jeszcze dużo czasu na wymianę ciuchów. A musiałam dzisiaj kupić nowe staniki i spodnie 🤣
Logicznie myśląc to pewnie sprawka progesteronu i zatrzymanej wody? Tylko „spuchnięta” jestem wyłącznie na brzuchu 😅

Oj jak ja chciałabym tak wyglądać w ciąży jak ty . Moja twarz pod koniec ciąży zmieniła się do nie poznania . Ty masz nogi jak sarenka nie ważne w którym tygodniu ciąży jaka to sprawiedliwość 😃😃😃
Bo u mnie cała masa idzie w brzuch. Mi po pół roku ustąpywali ludzie pierwszenatwa w kolejce bo Pani w ciąży Xd jakie to bywa frustrujace

reklama
Do góry