Mooni89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 1242896Zobacz załącznik 1242897
bylam lekko opasla wiec tak naprawde ciazowe ksztalty widac na 14 tc teraz myslalam zeby zaczac wczesniej ale bez sensu bo tak jak mówisz wzdęcia a 2 XD wiszacy fałd po cc. W 1 tyg to moga se zaczynac szczupaki;p
Oj jak ja chciałabym tak wyglądać w ciąży jak ty . Moja twarz pod koniec ciąży zmieniła się do nie poznania . Ty masz nogi jak sarenka nie ważne w którym tygodniu ciąży jaka to sprawiedliwośćZobacz załącznik 1242896Zobacz załącznik 1242897
bylam lekko opasla wiec tak naprawde ciazowe ksztalty widac na 14 tc teraz myslalam zeby zaczac wczesniej ale bez sensu bo tak jak mówisz wzdęcia a 2 XD wiszacy fałd po cc. W 1 tyg to moga se zaczynac szczupaki;p
O kurcze, faktycznie idzie oszaleć z takim długim terminemJa jeszcze do pierwszej wizyty mam 3 tygodnie i zanim nie zobaczę serduszka i czy w ogóle nie jest pęcherzyk pusty to zwariuje
Niestety mój lekarz nie chce mnie zapisać na wizytę wcześniej niż 9tc a w mojej okolicy innego nie ma
@Celia89 nie no, bez przesady, opasła nie byłaś. Super foty tak btw.! Choć szalone te końcowe, o jaaa, jaki ten brzuch duży, kurna to musi być naprawdę szaleństwo No ja w sumie zaczynałam od zarysowanych mięśni brzucha, dlatego spodziewałam sie takich pięknych stopniowych przyrostów, brzucha kuleczki, a wyszła taka lipa, że dajcie spokój. Teraz nie mam już zarysowanych mięśni brzucha, mam wypchnięty bęben, na którym można pieśni wygrywać
Właśnie zdradźcie kiedy najlepiej robić zdjęcia
Miałam cc w 38 +2 40 tc jest umowne. Niektóre już rodzą w 36 tc inne 42 hyhyEj, czekaj, w 38 tc już trzymasz dzieciątko na rękach? ja myślałam, że się rodzi dopiero po 40?? Jak to jest?
Bo u mnie cała masa idzie w brzuch. Mi po pół roku ustąpywali ludzie pierwszenatwa w kolejce bo Pani w ciąży Xd jakie to bywa frustrujaceOj jak ja chciałabym tak wyglądać w ciąży jak ty . Moja twarz pod koniec ciąży zmieniła się do nie poznania . Ty masz nogi jak sarenka nie ważne w którym tygodniu ciąży jaka to sprawiedliwość
To moje dziecię z 41t5d i to z cc!Często jest tak, ze plus/minus dwa tygodnie od 40 tygodnia. Ja miałam planowana cesarkę w skończonym 38 tygodniu [emoji28] Ale znam koleżanki które donosiły do 42 i musiały mieć wywoływany poród, bo dziecku się nie spieszyło [emoji85]