JuLa?
Fanka BB :)
To tylko u mnie ciąża jest 1 dzień większaU mnie też młodsza. Owulacja była później i zapłodnienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tylko u mnie ciąża jest 1 dzień większaU mnie też młodsza. Owulacja była później i zapłodnienie
NieJa w pierwszej ciąży, to aż się trzęsłam na myśl o kurczakach z KFC, w życiu mi aż tak nie wchodziły [emoji28] Im ostrzejsze tym lepsze [emoji85]
Teraz to na słodkie nie mam ochoty, chyba ze mowa o owocach to już inna sprawa. Ogólnie wszystko co mięsne i słone jest na topie [emoji28] kebsikiem tez bym teraz nie pogardziła [emoji1786]
Tak was czytam i doszłam właśnie do wniosku, że pilnie muszę zjeść jabłkoJa dziś z targu tez wróciłam z siatą jabłek [emoji85][emoji85] normalnie rzadko jem bo mam rewolucje żołądkowe po nich [emoji28]
Ja już wczoraj się zapisałam na Pappa do szpitala bo tak u nas robią. Tam mnie mój Priv doktor wysłał ale bije się z myślami czy za tydzień nie zrobić NiftyKurcze prenatalne.... pasuje kiedyś zadzwonić i się zapisać... jeszze 4 tygodnie i będzie 11 tygodnicoś szybko to teraz leci....
Czekaj, a to fakt, kiedy dochodzi do zaplodnienia (na poczatku, w srodku czy na koncu owulacji) wplywa na plec dziecka?To tylko u mnie ciąża jest 1 dzień większa)) co mnie zasmuciło
)) bo celowaliśmy na dziewczynkę i atrakcje były 2 dni przed owulacją. A teraz się okazuje że chyba trafiliśmy w środek owulacji
) Ale dalej Man przeczucie i kalendarze chińskie nas wspierają że będzie dziewucha
)) A tak na poważnie to byle było zdrowe
))
Ja pierwotnie myślałam o NIFTY, ale teraz mam coraz więcej wątpliwości czy jest sens. Chyba skupię się na USG + PAPPA i jeżeli wszystko będzie ok to na tym skończę.Nie wiem czemu ktokolwiek miałby Cię krytykować [emoji4] każda robi tak jak uważa za słuszne [emoji847]
Ja prenatalne usg mam umówione, pappe pewnie zrobię jak dostanę skierowanie z luxmedu. Mimo wszystko i tak się poważnie zastanawiamy nad NIFTY [emoji848]
Czekaj, a to fakt, kiedy dochodzi do zaplodnienia (na poczatku, w srodku czy na koncu owulacji) wplywa na plec dziecka?
Jest taka teoriaCzekaj, a to fakt, kiedy dochodzi do zaplodnienia (na poczatku, w srodku czy na koncu owulacji) wplywa na plec dziecka?
Ja też mam parcie na słone.Ja w pierwszej ciąży, to aż się trzęsłam na myśl o kurczakach z KFC, w życiu mi aż tak nie wchodziły [emoji28] Im ostrzejsze tym lepsze [emoji85]
Teraz to na słodkie nie mam ochoty, chyba ze mowa o owocach to już inna sprawa. Ogólnie wszystko co mięsne i słone jest na topie [emoji28] kebsikiem tez bym teraz nie pogardziła [emoji1786]