reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Omg xD ja widziałam tylko jedno video jak jakaś Pani rodziła SN przy strumieniu w lesie, hipsteriada ale ciekawe do obejrzenia [emoji28]

Ja miałam cesarkę i przy drugim raczej tez będzie cesarka. U mnie na 90% będzie chłopiec, u męża w rodzinie sami męscy potomkowie, nasz pierworodny to tez synek [emoji4] już się nastawiłam [emoji28] jakby była dziewczynka to byłby szok [emoji28]

Jeszcze widziałam babkę, która rodziła obok zjeżdżalni w ogrodzie i dzieci miały patrzeć ... a przy wychodzeniu dziecka nie zdążyła go złapać i spadło jej na trawnik.
Więcej już nie oglądam, traumę mam 😆

reklama
Na Pomorzu roztopów nie widać, jest -3 i ma padać deszcz ze śniegiem [emoji51] Wczoraj się zakopałam samochodem pod blokiem parkując tyłem [emoji28][emoji28] z wielkim trudem udało mi się wyjechać [emoji51] Dziś mam nadzieje ze będzie trochę lepiej jak będę jechać na usg [emoji28]
A skąd Tyś? :) Może pytałam już wcześniej, ale mi umknęło w ciążowym odmóżdżeniu :D

Anty tg całe życie mam totalnie wystrzelone i na to leków nie ma. To nam pokazuje co się dzieje, ale nic nie zmieni pod względem leków.
Popieram :) przeciwciał leki nie zmniejszą. Wysokie świadczą o zapaleniu tarczycy, ale nie wiem czy coś się z tym robi, jeśli hormony w normie są.

Omg xD ja widziałam tylko jedno video jak jakaś Pani rodziła SN przy strumieniu w lesie, hipsteriada ale ciekawe do obejrzenia [emoji28]

Ja miałam cesarkę i przy drugim raczej tez będzie cesarka. U mnie na 90% będzie chłopiec, u męża w rodzinie sami męscy potomkowie, nasz pierworodny to tez synek [emoji4] już się nastawiłam [emoji28] jakby była dziewczynka to byłby szok [emoji28]
Ja w ciąży z Zo od razu wiedziałam, że będzie baba. Teraz nie wyczuwam niczego. Może przyjdzie z czasem, a może mam parkę ;) haha

@Celia89 a jakie łobuzy ło matko jedyna 😂 także zastanów się dwa razy 😂
Ja chyba nigdy takich filmów nie oglądałam i chyba przy tym zostanę 😀 wolę chyba żyć w błogiej nieswiadomsci jak to wygląda z tej "drugiej strony"😂
Ja mam parkę 😀 zawsze chciałam mieć jeszcze jedną córeczkę, ale coś czuje ze chłopak będzie

reklama

Nigdy nie mów nigdy 😃😃 u nas sami chłopcy u mnie jak i u meza a jednak mamy dziewczynkę jak trafimy druga to znaczy że mój chyba adoptowany albo podmieniony 😃

Do góry