Zoyak
Fanka BB :)
Polecasz jakiegos ginekologa w Sosnowcu lub okolicach?Ja byłam prywatnie w Sosnowcu i bez problemu do mojego gin mógł mąż wejsc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecasz jakiegos ginekologa w Sosnowcu lub okolicach?Ja byłam prywatnie w Sosnowcu i bez problemu do mojego gin mógł mąż wejsc
No ja do Sosnowca mam kawałek, bliżej Tychów mieszkam i mój gin w Lędzinach przyjmuje na NFZ, znalazłam go w Sosnowcu. Juszczyk Łukasz mozesz poczytać o nim, ja jeszcze w ciąży nie byłam a wiedziałam, że będę u niego ciążę prowadzic, m.in. też ze względu, że będę mogła na Łubinowej rodzic bez dodatkowych kosztówPolecasz jakiegos ginekologa w Sosnowcu lub okolicach?
Mamy wątek wizytowy Tam niektóre dziewczyny już wstawiły zdjęcia z USG wraz z opisem tygodnia ciąży - polecam tam zajrzećKtóra z przyszlych mamusiek robiła usg w 6 tyg ciąży? Było już coś widać?
Dzisiaj mam wizytę przy 6+2. Dam znac jak wrócę czy coś było widaćKtóra z przyszlych mamusiek robiła usg w 6 tyg ciąży? Było już coś widać?
ja byłam w 6+4 był zarodek i serduszkoKtóra z przyszlych mamusiek robiła usg w 6 tyg ciąży? Było już coś widać?
Usg to zrobię hyhy ale nifty pappa i tp sobie daruję chcę wierzyć że mój zarodek Klarunia jest zdrowaPrenatalne to nie usg samo też przypadkiem?