reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Dziewczyny, wizytę u ginekologa mam 19.02, także za dwa tygodnie praktycznie [emoji28] i mam pytanie czy do tego czasu powinnam badać betę choćby raz w tygodniu? Czy po prostu czekać na wizytę?

Co myślicie?
czekac na wizytę, jak masz raz zaobserowany przyrost to powinno być ok :)

ja dziś 5+2 - 1020
pon - 5 - 580

i Byłam u gina, bo bałam się ciąży pozamacicznej ( a biorę zastrzyki z heparyny, wiec obawialam sie krwaienia) i widac malutki pęcherzyk <3 choc podobno na takim etapie często jeszcze nie widać
Idę na kontrolę za 2 tyg - mam nadzieję, że pojawi się serduskzo już

reklama
czekac na wizytę, jak masz raz zaobserowany przyrost to powinno być ok :)

ja dziś 5+2 - 1020
pon - 5 - 580

i Byłam u gina, bo bałam się ciąży pozamacicznej ( a biorę zastrzyki z heparyny, wiec obawialam sie krwaienia) i widac malutki pęcherzyk Idę na kontrolę za 2 tyg - mam nadzieję, że pojawi się serduskzo już

Zazdroszczę tym, które widziały już swoje kropeczki na usg [emoji3531][emoji3531][emoji3531] rośnijcie zdrowo [emoji847]

reklama
Do góry