reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, postanowiłam się przywitać. :)
Zgodnie z datą ostatniej miesiączki dziś zaczyna się u mnie 5 tydzień. Beta z 30.01 na poziomie 1457. Na 10.02 mam umówioną pierwszą wizytę, to moja pierwsza ciąża więc zupełnie nie wiem czego się spodziewać.
Trzymajcie kciuki!

reklama
Hej ja właśnie będę klasc się spać bo ten tydzień mam nocki, A po pracy muszę na 8,30 zawieźć małego do przedszkola. Na szczęście o 14 odbiera go sąsiad i siedzi z nim jego żona a ja mogę trochę pospać przed kolejną nocka.
Ja też wyczekuje wizyty chociaż mam umówiona na 9 lutego. To będzie 5+4. Mówiłam lekarzowi podczas rozmowy w poniedziałek że wg okresu dopiero czwarty tydzień zaczęłam w sobotę więc zdziwiło mnie że umówić wizytę tak szybko. No cóż, może już coś będzie widać a jak nie to się wkurza że będę musiała przyjść za tydzień lub dwa i jeszcze raz mu zapłacić [emoji2370]
Miłego dnia wszystkim.
Podziwiam Cię, że pracujesz na nockach. Ja bym chyba nie dała rady pracować w takim systemie pracy.
Slodkich snów Ci życzę!

Witaj [emoji3060] Gratulacje [emoji4] Bardzo ładna beta. Oby tak dalej.
Cześć dziewczyny, postanowiłam się przywitać. :)
Zgodnie z datą ostatniej miesiączki dziś zaczyna się u mnie 5 tydzień. Beta z 30.01 na poziomie 1457. Na 10.02 mam umówioną pierwszą wizytę, to moja pierwsza ciąża więc zupełnie nie wiem czego się spodziewać.
Trzymajcie kciuki!

Dziękuję! Mam wielką nadzieję, że wszystko będzie ok, nie mogę się doczekać wizyty u lekarza.
Martwię się tylko o pracę, bo pracuje w open space z około 25 osobami. Boje się o COVID i inne infekcje...

Ja od 15 lutego zamierzam iść już na L4 ponieważ też mam duże ryzyko zarażenia.

Porozmawiaj z lekarzem i partnerem i zastanów się co będzie dla Was najlepsze.
Dziękuję! Mam wielką nadzieję, że wszystko będzie ok, nie mogę się doczekać wizyty u lekarza.
Martwię się tylko o pracę, bo pracuje w open space z około 25 osobami. Boje się o COVID i inne infekcje...

Cześć dziewczyny, ja byłam dziś na drugiej becie, popołudniu okaże się czy rośnie [emoji847] mam nadzieje ze tak, bo krechy na testach ciążowych coraz grubsze [emoji2960]

Mam pierwsza wizytę 19 lutego, także jeszcze sporo czasu [emoji28]

Miłego dnia Wam życzę [emoji4]

Ja od 15 lutego zamierzam iść już na L4 ponieważ też mam duże ryzyko zarażenia.

Porozmawiaj z lekarzem i partnerem i zastanów się co będzie dla Was najlepsze.
Wlasnie jestem ciekawa jak teraz lekarze podchodzą do L4. Niestety u mnie w pracy nikt nie dba o żadne działania przeciwko rozprzestrzenianiu się wirusów, a współpracownicy chodzą chorzy do pracy. Dodatkowo jeszcze kontakt z klientem i czasami praca w terenie :/.
Mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi.

reklama
Wlasnie jestem ciekawa jak teraz lekarze podchodzą do L4. Niestety u mnie w pracy nikt nie dba o żadne działania przeciwko rozprzestrzenianiu się wirusów, a współpracownicy chodzą chorzy do pracy. Dodatkowo jeszcze kontakt z klientem i czasami praca w terenie :/.
Mam nadzieję, że lekarz mnie uspokoi.

Moja koleżanka niedawno urodziła, co za tym idzie zaszła w ciążę na początku tej całej pandemii covid i lekarz odrazu skierował ją na l4 z uwagi na kontakt z dużo ilością osób :)

Do góry