reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny :) ja według kalkulatorów na 02.10👌🏻❤️Lekarza mam na 06.02.2020 Aczkolwiek niedowierzalam jak zobaczyłam test bo robiłam Go pierwszy raz z krwi kreski byly dwie ale jedna byla bardzo blada - ponowiłam test wyszło tak samo, pojechałam do lekarza po skierowanie na betę, ale po powrocie do domu w razie w kupiłam zwykły strumieniowy i płytkowy i oba wyszły pozytywne już wyraźne obie kreski :) Aneta wyszła 102,94 wiec się udało. Wedlug aplikacji i kalkulatora to 5+0, jest to moja pierwsza ciąża😌🤰

To super i będziesz powtarzać? Ja właśnie w kolejce jestem do labo na bete. U mnie wychodzi niby 4tydzien dzisiaj
Hej dziewczyny :) ja według kalkulatorów na 02.10[emoji1305][emoji3590]Lekarza mam na 06.02.2020 Aczkolwiek niedowierzalam jak zobaczyłam test bo robiłam Go pierwszy raz z krwi kreski byly dwie ale jedna byla bardzo blada - ponowiłam test wyszło tak samo, pojechałam do lekarza po skierowanie na betę, ale po powrocie do domu w razie w kupiłam zwykły strumieniowy i płytkowy i oba wyszły pozytywne już wyraźne obie kreski :) Aneta wyszła 102,94 wiec się udało. Wedlug aplikacji i kalkulatora to 5+0, jest to moja pierwsza ciąża[emoji18][emoji1768]

Trochę za szybko wizyta pewnie. Cierpliwość to jedyna droga. Też mam wizytę za dwa tygodnie i już mnie skręca i też mam masę lęków. Poroniłam w listopadzie. To normalne że się boimy. Dziś od 6tej się wierciłam w łóżku i rozkminiałam. Ale powtarzam sobie że jedyne co teraz mogę dobrego zrobić to szukać dobrej energii i optymizmu. Więc jak mnie nachodzą te rozkminy to je odsuwam i powtarzam sobie że tym razem się uda!
Hej dziewczyny, jestem tu nowa [emoji6] Gratki dla wszystkich mamus:)

Ja niby 5t3d, ostatnia miesiączka 23.12 z cyklami 32-33. Test robiłam 26.01 dzień po spodziewane miesiączkę i wyszła baaardzo słaba druga kreska, powtórzyłam następnego dnia i od razu wyszła mocna druga. Pognalam od razu do ginka bo już raz poronilam w 8tc ale na usg nie widać pęcherzyka tylko endometrium 21mm. Lekarka mówi, że może być jeszcze za szybko. Następna wizyta za dwa tyg a w poniedziałek idę robić betę bo się zaczęłam filmować, że tego pęcherzyka nie ma i nie będzie :( A Wy jakie macie doświadczenie w tym temacie?

Dziewczyny mam już wyniki. Oczywiście zmartwilam się wynikami tarczycy. Robiłam cały pakiet i anty tg przy normie 115lU/ml mam 478 [emoji24] strasznie się boję co dalej, muszę dzwonić szukać dobrego endo. Beta 123

reklama
Do góry