nowafalaa
Fanka BB :)
Też 5+5 a wizyta 22.02Ja też dziś mam 5+5 i następną wizytę 19.02 .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też 5+5 a wizyta 22.02Ja też dziś mam 5+5 i następną wizytę 19.02 .
A ja myślalam, ze to chodzi o to, ze skończony 5 tydzien i 6 dni :-)Ja dziś 5+6 i rozumiem to jako / jestem w 6tygodniu ale mam skonczone 5.
A ja myślalam, ze to chodzi o to, ze skończony 5 tydzien i 6 dni :-)
Ja też bym tak zrobiła, ale trzeba pamietac, ze sa kobietki, ktore podaja wiek kilkuletnich dzieci w miesiacach, wiec kto je tam wie, czy ciazy nie podaja wtedy w taki sposobOgólnie to tak ale jak ktoś się pyta który tydzień nie sadze ze będziesz mówić tydzień i dzień tylko po prostu tydzień [emoji2370]
Ja też bym tak zrobiła, ale trzeba pamietac, ze sa kobietki, ktore podaja wiek kilkuletnich dzieci w miesiacach, wiec kto je tam wie, czy ciazy nie podaja wtedy w taki sposob
Mam tak samo :-) powie Ci taka "moj syn ma 39 miesiecy" i odpalaj kalkulator w glowieNo tak [emoji28] nie wiem do roku to oczywiście ale nie ogarniam osobiście podawania wieku dziecka powyżej roku w miesiącach [emoji28]
Dla mnie rok i 2 miesiące czy 1,5 roku ma więcej sensu [emoji3061]